- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok, kéne nekem egy kis segítség. D3100, D5100-hoz szeretnék valamilyen nagy fényerejű obit venni. Elsődlegesen valamilyen fix obira gondoltam volna. torna teremben szeretnék vele fotózni aerobicot...tehát kicsit gyorsabb mozgást és nem jógát
Szabadon tudok mászkálni az emberek között, tehát nem feltétlenül kell, hogy nagy legyen, de sok tapasztalatom nincs a fix obikkal, így nem is igazán tudom mit lehet/érdemes venni. Azt láttam, hogy Nikon 50/F1.8ból van egy pár fajta, nagyon nem jöttem rá, melyik lenne az én emberem. Megköszönném, ha segítene valaki a választásban. Elég-e egyáltalán ilyen célra az 50mm-es obi vagy sem.
Másik kérdésem, hogy szeretnék venni valamilyen állítható fényő esetenként hordozható (nem külön áram forrásos) stúdió vaku/világítás szettet. Széle felhasználási körre, mint mondjuk tabló kép fotózás, műtermi tárgy fotózás, portré vagy portfólió fotózás és kutya fotózás. Ezekkel kapcsolatban se igazán tudom, hogy mit érdemes megvenni...elég széles skálán mozog az áruk, 60K/szett-től a csillagos égig (mikrosatnál nézegettem mostanában). Több 100K-t nem tudok kiadni értük, de valahol 60-120K között költenék rá, ha úgy hozza az élet.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelszókezelők
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS routerek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest