Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Mindig igyekszem pártatlan maradni (hacsak valaki nem kezd anyázni)
és a hsz-ed alapján én is azt hittem, vázra gondolsz, nem pedig objektívházra.
Én ilyenkor, még akkor is ha biztos vagyok benne hogy nem voltam félreérthető, elnézést szoktam kérni és helyesbíteni, hogy ''ja tényleg, bocsi, nem írtam oda de erre és erre gondoltam'' - merthogy fő a békesség
A strapabíró kivitel dologgal kapcs. igazad is van, meg szerintem ugyanakkor nem is számít hogy igazad van: merthogy hiába van fémből egy fehér L-es obi és mondja a kanyony hogy üthetem-vághatom-vízbe meríthetem - ha egyszer kegyetlen sok pénzt adtam érte, neadjisten még szeretek is vele fotózni, vigyázni fogok rá, nem kevésbé, mint egy ugyanannyiba kerülő, legalább olyan jó rajzú, de műanyagházas obira.
Azaz, számomra csak max. jóérzéssel/büszkeséggel tölthetne el hogy az obim fehér, van rajta piros karika és ha akarnám üthetném-vághatnám. Merthogy nem fogom ütni-vágni.
Persze az is igaz, hogy az adott mennyiségű forintjáért/eurójáért az ember szívesebben választ egy ilyen szempontból is erősebb darabot, ha teheti. Ha nem teheti (mert nincs) akkor viszont...
Szóval megint mindenkinek igaza van.
Szerintem
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Battlefield 7
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Politika
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest