- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
pojzon #32651 üzenetére
Egy cipőben járunk... ne tudd meg az ami az adatlapon van mi harcot követelt meg itthon
fauv:
Igen ennyivel gyengébb ebben a tesztben(meg renderelésben álltalánosságban)... game alatt nem veszed még észre a 6 magot
Az EE meg nem azt jelenti hogy gyorsabb a nem EE prociknál, hanem azt hogy lockmentes a proci, és jó esély van magasabb órajelen járatni, mert nem limitál semmi benne! -
fauv
őstag
válasz
pojzon #32642 üzenetére
Nézd szemezgetve a neten , ezeket találtam :
" Gyakorlatilag elmondható, hogy az Ivy Bridge nagyjából olyan gyors lesz, mint a Sandy Bridge, de korábban ezt már sejthettük, hiszen az új generációs termék már egy APU lesz, és az Intel bevallottan a grafikus magot szeretné kigyúrni, ami a GPU-s gyorsítást is kihasználó új generációs böngészők terjedését látva jó döntésnek tűnik. "
Sandy Bridge-E: akár 36%-kal gyorsabb, mint a 990X :
"A Cinebench 11.5-ös verziója alatt az elődöt 13%-kal előzi meg. A ProShow Gold alatt az előnye 15%-ra növekedik, míg a Pov Ray 3.7 alatt 12%-ra csökken vissza a 3960X fölénye. A legnagyobb különbséget a Futuremark kreálmánya alatt éri el önerőből, a 3DMark 11 alatt 36%-kal gyorsabb a 990X-hez képest. Az átlag valószínűleg 15% környékén alakul majd, ami végülis reális előnynek számít véleményem szerint két egymást követő generáció között."
saját vélemény: nem éri meg, de ez csak az én véleményem
de várd meg a "nagyok " véleményét is, ők profik ebben a témákban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pojzon #19068 üzenetére
Turbo boost akkor emeli meg a szorzót 23-asra ha olyan alkalmazás fut ami nem terhel több magot. Ha olyan alkalmazás fut ami használ több magot már csak 22-est használ, ha minden mag le van terhelve akkor meg 21-et.
920-nál az újabb bios-okban lehet natívan is kapcsolni a legmagasabb "turbos szorzót". Lehet nálad is kéne egy frissebb bios... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
pojzon #19065 üzenetére
Nem, 23-as a max szorzó Turbomode esetén 930-nál. A Turbo-val elérhető max órajel 3,06GHz, ami ugye 23x133.
mod:
Lacc88: A zöld címkésről csupa jót hallottam eddig. Hiába nem "low-voltage", elég korrektül megy i7 mellett is. Főleg a Giga lapok szeretik, de Foxconn-ba is jól fog szaladni. Anno majdnem én is ilyet vettem, csak akkor még nem volt túl sok tapasztalat róla és nem mertem beleugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest