- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Lesz... ez a Szeptember se biztos, de ha az is lesz, akkor is csak Október-Novemberben lehet csak összerakni otthonra egy Bloomfield konfigot, mivel az alaplapok késöbb jönnek...
Amiről meg mindenki elfeletkezik azaz ár! Azt mondják egy X58-as alaplap 8, 10 rétegű lesz. (PCB) Gondolom nem lesz olcsó már maga az alaplap sem és akkor még ott a DDR3 meg maga a CPU... érdemes számolgatni...Alaplap: 50k-70k-ig (Asus, Gigabyte)
CPU: 75k (Bloomfield 2,66GHz)
RAM: 50k (2×3GB DDR3-1600MHz legalább... valami Micron D9)Aztán CPU-ból meg ramból lehet még fokozni, csak szerintem a 2,93-as vagy 3,20-as Bloomfield már nem éri meg 100k meg 200k-ért... és szerintem 12GB RAM se kell senkinek...
Szóval ezeket összeadva is egy elég durva összeg jön ki, amiből már autót is lehet venni... én biztos nem váltok már idén... és ha belegondoltok a BIOS-okkal és egyéb szoftverekkel is lesznek gondok... meg az a sok tuningos gyerekbetegség... majd 2009-ben megéri.
Szigórúan SZVSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest