Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
necrobin
tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Széttudnám szedni, a számítógépeim is mindig magam rakom össze/szedem szét, cserélem az alkatrészeket sok éve, viszont ezzel van egy olyan kis gond, hogy nincs egy darab csavar se a hátulján, ...sehol egy csavar. Illetve, van, csak az a talpazatán, ami egy fémet rögzít a műanyag talphoz.
-
necrobin
tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Köszi a választ. Sehogy se világít.
Egyszer már ment úgy tönkre, hogy csak sárgán világított, és nem is jött be a kép, de ilyen még nem volt. Értem, ha mondjuk szétszedem, megtudom nézni, hogy a kondik-e, ugye? Ha nem az, akkor akár az inverterre is gyanakodhatok.(A szétszedést azt hagyom, mert fogalmam sincs hogy kell.
) -
necrobin
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a monitorom használat közben kapcsolt ki, de úgy, mint ha áramtalanítva lett volna. Azóta nem kapcsol be, olyan, mint ha nem kapna áramot, vagy esetleg tényleg nem kap. Egy nem éppen új LG monitorról van szó, ami kétszer már javítva volt. (típus: LG L1718S) Megpróbáltam másik tápkábellel, nem jó úgy se. Mi lehet a probléma? Csak mert nem szeretném úgy szervizbe vinni, hogy okoskodni fognak, "kicserélnek" húsz dolgot, aztán jövök nekik 10ezerrel úgy, hogy maga a monitor is kb annyit ér. Nem! Nincs pénzem újabbra. Ha van valami tipp egy olyan embertől, aki ért hozzá, előre is köszönöm.
Ha több dolgot kell mondanom, hogy kiderüljön, mi a pontos baj, akkor kérdezzetek, de igazából ennyit tapasztaltam, bár sejtem ,ezt meg kellene nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Arc Raiders
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszer már ment úgy tönkre, hogy csak sárgán világított, és nem is jött be a kép, de ilyen még nem volt. Értem, ha mondjuk szétszedem, megtudom nézni, hogy a kondik-e, ugye? Ha nem az, akkor akár az inverterre is gyanakodhatok.
)
Ha több dolgot kell mondanom, hogy kiderüljön, mi a pontos baj, akkor kérdezzetek, de igazából ennyit tapasztaltam, bár sejtem ,ezt meg kellene nézni.