Új hozzászólás Aktív témák
-
adumble
csendes tag
És igen! Működik!
Hálásan köszönöm az útbaigazítást!
A monitorban lévő 25 elkóból 24-et kicseréltem. Volt, amelyiknek az ESR-e 29 Ohm volt! Igaz, ugyan, hogy nem 100kHz-en mérve, csak egy kis T7 teszterrel. Külön meg kellett szenvedni a kiforrasztásokkal, mert érdekes módon az egyik lábuk még úgy-ahogy kijött, de a másiknál nem nagyon olvadt az ón. Azokat kiszippantani sem lehetett a furatból. Mintha kétféle forrasztóónt használtak volna, de el sem tudom képzelni, hogy annak mi értelme lenne. -
adumble
csendes tag
Sziasztok!
Az alany egy régi Medion (SUNGOO felirattal) MD 30799 PY LCD monitor. Egy ideje bekapcsoláskor se kép, se hang nem volt, ezért a tápegység NYÁKon kicseréltem minden elektrolit kondenzátort (volt, amelyik már szét volt nyílva) kivéve a 400V-os pufferkondit. Annyi változott, hogy ha a géphez kötöm, akkor bekapcsolás után szürkén világít pár másodpercig, majd lassan elhalványul és kihuny.
Tud valaki segíteni, hogy hol lehet a hiba?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest