- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxeus
tag
Jah, még annyit, hogy próbáld ki egy másik gépen, vagy másik konnektorban. Nekem volt olyan, hogy hozzáért egy jack dugó az alaplaphoz, ezért remegett a monitor képe... De csak akkor jöttem rá, mikor kiszedtem a moncsit a helyéről, és megpróbáltam a haver gépén. Ott bezzeg jó volt... Egy próbát megér!!!
-
Roxeus
tag
Helllo, sztem minnél előbb vidd vissza a garanciapapirral!!! Nekem CRT-m van, ami szintén rossz, de már nem garis. De TFT-k nél egy ilyen hiba előfordulhat 1-2 év intenziv használat után. De 10 hó alatt... Rohanás vele ahonnan vetted!!! Amúgy volt már valami ''előjel''? pl. nem kapcsolt be, elment a kép egy pillanatra, csikozás stb. Ha nem akkor ritka eset a tied... Vidd vissza garanciálisan!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest