- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
Rivaul #16905 üzenetére
Igen, végül az lett hogy szereztem egy másik monitort. valami régi 17 est, más monitor más fajta kábel. Hát, betöltött a windows gondoltam még lekapom a ház oldalát, mire megtettem volna már ki is kapcsolt a másik monitor is, szóval kiderült ez tényleg nem monitor hiba.
-
Whysperer
addikt
válasz
Rivaul #16919 üzenetére
Nem haragszom. Amugy radugtuk masik gepre. Ott is ezt csinalja. Masik kabelekkel.
Sziasztok.
Van egy monitrja unokaöcsémnek és most hívott.Olyan történt,hogy netezett,megremegett a kép mint amikor áramszünet lesz.Aztán azóta azt csinálja,hogy elindul a gép kiírja,hogy alaplap es stb.... részt, majd amikor elér a Windows logohoz,akkor kiírja,hogy nincs singal és kikapcsol. BenQ 24 Colos. javítható hiba lehet? De kép hiba nincs semmi csak ez a singal lost majd sotet kepernyo.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Rivaul #16889 üzenetére
Nocsak, egy hasonló probléma, hasonló monitoron
Nekem is LG-m van, nekem is kikapcsolt feszt magától. Mondjuk én most ott tartok, hogy a gomb-panelt kikötöttem (az dilizett be) és így nincs gond. Bár kicsit hiányoznak a gombok, de ez van, most egy beállításban van fixen, de még így is jobb mintha állandóan kikapcsolna. -
tupuk
aktív tag
válasz
Rivaul #16883 üzenetére
Azt hiszem előbb félreérthetően fogalmaztam (kimaradt egy vessző), tehát úgy értem, hogy lehet-e javítani, vagy ha nem, akkor lehet-e cserélni? A csere kérdése arra vonatkozik, hogy egyáltalán beszerezhető-e ilyen?
A gombsor most le van választva a monitorról, azért működik a monitor. A képen a gombsortól a kábel a szintén a monitor hátsó borításába épített kis zöld LED-lámpácskához vezet. Az a kábel ami a monitor testével kötötte össze a gombsort, az nem látszik, az a monitorból lóg ki most.
Az a kis lapos csík alakú zöld egység, amibe a gombok vannak erősítve, az amúgy elég masszívan bele van dolgozva a nagy fekete műanyag borításba, félek kis sem lehet venni onnan sérülés nélkül. A gombok nem ragadtak be, szépen lehet minden lenyomni, kicsit még kattannak is lenyomáskor.
-
fero02
nagyúr
válasz
Rivaul #16750 üzenetére
Vagy a táp/inverter részen keresendő a probléma (valószínűbb), vagy a kijelzőben lévő ccfl csövekkel lesz a gond (kevésbé valószínű).
MammoUTh: szerintem nem kontakt hiba volt. Legalábbis nem a klasszikus kontakt hibára kell gondolni. Lehet ugyan, hogy megrepedt a forrasztás és most a mozgatás miatt átad, de itt is valószínűsíthető, hogy a táp részben található döglődő kondik és a szűretlen tápfesz miatt bolondul meg a sclaer panel, vagy a kijelző vezérlése. Napokon belül ki fog derülni.
-
oba
addikt
válasz
Rivaul #14585 üzenetére
eh...
pont most akartam írni én is ide monitorhiba ügyben, erre látom, hogy neked is egy Samsung SyncMaster 943 -al van gondod...
nekem van egy SyncMaster 943NW monitorom már pár éve, kb egy hónapja kezdte azt el csinálni, hogy nem nagyon akar bekapcsolni, csak villog a kék led és a villogás "ütemében" éles hangot ad ki... aztán néha-néha magától bekapcsol, bejön a kép, és olyankor amíg ki nem kapcsolom megy is szépen... teljesen lutri, hogy mikor hajlandó képet adni, néha gép restart kell, néha csak 1-2 percig nyugton kell hagyni...stb.
mi lehet a baj? nem lehet, hogy a tápja szarakodik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest