- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Igen sajnos ettol tartok en is h tobbe kerul a javitas mint amennyiert hasznaltan lehet kapni masikat.. foleg h igazabol csak homemade projektorhoz hasznalom..
majd meg probalkozom leszukiteni a kort h mi lehet a baja..
koszonom a segitseget..
ha van vmi fejlemeny akkor irok hatha masnak is lesz ilyen problemaja es akkor segitsegul lehet..Udv
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azt mondjuk mint látom, elfelejtettem említeni, hogy 20 ezer Ft körüli árkategóriából szeretném kihozni a lehető legjobbat.
Azt hittem, hogy ebben a topicban a "barátod a Google" válaszoknál értelmesebb, konkrétabb választ kapok...
"Vannak remek példányai az LG, Samsung, Benq, Acer, stb. gyártóknak" Ezzel a válasszal is sokra mentem... Szerinted nem hallottam még ezekről a gyártókról?KONKRÉT, esetleg tapasztalati úton szerzett infókra lettem volna kíváncsi, vagy az is megfelelt volna, ha valaki arról tájékoztat, hogy olvasott meggyőző tesztet olyan minőségi monitorról, ami már akár használtan elérhető a 20 ezres árkategóriában... Úgy tudtam, a szakosodott topicok pont ezzel a céllal jöttek létre, hogy ehhez hasonló segítséget nyújtsanak az embernek, nem olyat, hogy használd a keresőt...
Ilyen alapon pl. a Windows XP topicban vagy akár a honlapszerkesztés témakörben vagy bármely másik témában feltett kérdések bármelyikére is lehetne azt mondani, hogy használd a Google-t...
---------------------------------------------------
"igényeidtől és pénztárcádtól függően választhatsz"
Igényeim: szép képe legyen, mindegy, hogy sima D-Sub vagy DVI-os, nem muszáj, hogy widescreen legyen, beépített hangszóró se muszáj, hogy legyen, a lényeg a minőség.
Pénztárca: 20 ezer Ft körüli pénzt szánok rá.Google barátom segítségével rengeteg monitort találok, de most sajnos nincs időm hatszázmillió tesztet elolvasni. Ezért fordultam hozzátok segítségért.
------------------
Megköszönném, ha valaki konkrét választ tudna adni! -
szesa
senior tag
Az egész úgy kezdödött, hogy 15perc utan a windows kikapcsolja a monitort.
Namost egyszer csak nem jött vissza többet a kép.
Nem regált a gombokra sem, igyhat kikapcsolni sem lehetett már a táp lehuzás előtt elment a kép. Pár hétig még működött, csak a lekapcsoltam winbe a vga kikapcsolast. Aztan tegnap le kellett allitani a gépet, de többet nem lett kép, csak villog a led. -
N.GÁBOR
aktív tag
Köszi sklopp a választ.
Teljesen egyetértek, egy új monitor működjön tökéletesen. DE szerencsére végül sikerült meggyőznie ismerősömnek a szervzes csávót, hogy ez így nem működhet, hiába javítgatja.
Végül megállapodtak a cserébe, már csak idő kérdése az új monitor érkezése.Üdv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest