- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
iverson3 #5027 üzenetére
A VGA jó akkor ez lehet.
Sok baja lehet,főleg az eeprom mc-Ic -vel.Keress másik monitort,mert egy dump mentés többe kerül.Általában ez a hiba szokott lenni,de semmi nem 100%.ÜDV.
Esetleg a kábel,vagy sync meghajtás de az is több mint egy másik,sajnálom de egyszer minden elromlok és megérik a cserére,csak pénz kérdése mikor.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
iverson3 #3482 üzenetére
Az 1680x1050 -es az 16:10 oldalarányú, az 1600x900-as felbontású pedig 16:9-es (tehát laposabb). Mostanság az utóbbi jött divatba, még a notebookoknál is. Ha az ember elsősorban nem filmnézésre használja a gépét, akkor szerintem az előbbi oldalarány a kedvezőbb. Egy 20"-os 16:9-es véleményem szerint már kicsi asztali géphez....
-
Naras
őstag
válasz
iverson3 #3229 üzenetére
Akkor használd 60Hz - en...
Bár, nemtom mit jelent egy TFT nél a vibrálás, én nem is láttam még ilyet, el sem tudom képzelni... node, tényleg azt tudom mondani, hogy annyin használd, amennyin jó...
Egy TFT nél a frissítési freki amúgy sem számít, mivel teljesen más a működési elve, mint egy CRT nek... (ahol ez még ugye "problémát jelentett"...)
Viszont a felbontás úgy godolom, annál inkább fontos, hiszen, a natív felbontáson a legszebb a képe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest