- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nezorf
csendes tag
válasz
vzsolo2225 #1104 üzenetére
Igen, konnektorból kapja az áramot...
-
Nochtros
csendes tag
válasz
vzsolo2225 #1064 üzenetére
Természetesen próbáltam de nem oldja meg. Elszíneződést sem tapasztaltam a monitor sarkaiban. Tehát nem mágnesesség okozza. Ami furcsa az, hogy mint említettem, más környezetben ezt nem tapasztaltam. És egy másik monitor is ugyanezt csinálja a házban (BenQ). Régebben volt 14 és 15''-osom, azok ilyen problémát nem mutattak ugyanebben a környezetben. Az elektromos hálózattal lesz a gond? Vagy bezavarna valami a ház összes szobájában???
[Szerkesztve] -
S.Sanya
tag
válasz
vzsolo2225 #1029 üzenetére
''de az meg így egyik napról a másikra előjöhet?''
Igen. Gondolj bele! Megváltozik egy alkatrész értéke, szépen lassan, de előbb-utóbb elér egy kritikus értéket amikor olyan mintha ott sem lenne. Pedig nem véletlenül tették oda.
pl: szépen lassan csurgatva megtöltesz egy poharat. Ameddig nem folyik ki addig kit érdekel. Amikor viszont színig van és kifolyik, akkor már gond...
Na. Elképzelhető, hogy Nálad pont most van ez a pillanat. Amikor már nagyon szembetűnő. Egyébként, ha belegondolsz biztosan nem most tűnt fel elősször. Szépen lassan jött ez elő...
jut eszmbe: 10éves a moncsi. Az már szinte ajándék!! Általában az ilyen típusú hibák 3-5 éves korukban szoktak jelentkezni.
...Persze, lehet, hogy ezt is lehet javítani a service menu-vel és a fényerő potival !!
[Szerkesztve] -
S.Sanya
tag
válasz
vzsolo2225 #1023 üzenetére
Hi!
''mert volt, hogy átváltott sárgára, majd miután meglöktem normál színre, aztán egyből vissza kékre!? ''
Ez - ahogy írtad - kontakthiba.
''...de akkor miért halványul a kékség, ha bemelegszik?''
Ez viszont az alkatrészek ''öregedésével'' magyarázható. Az alkatrész lehet egy pár forintos kondi, de akár maga a képcső is!
Javaslat: vidd el egy sétára a monitorodat egy szervíz felé (még mielőtt nagyobb gond lenne belőle). Értsd: Nagyobb = Drágább, költségesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged