Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Nekem is van/volt hasonlo érzésem, szerintem csak szokatlan még neked. A nagy kontrasztot nem tudod elválasztani egymástól nem a fényerőt (fekete betü és fehér háttér pl). Ha a fényerőt leveszed csak annyit érsz el vele hogy nem égeti a szemedet de attól még ugyanúgy piszkálni fogja a szemedet. Valószinüleg túl aprók a betűk is a pici kijelzőre (tekintettel arra hogy a windows 10 nek kisebbek a betüi mint pl a 8 asnak). Stb. Sokmindent nem tudsz vele kezdeni, valószinüleg a túllátásod van és attól van ilyen, mivel írtad hogy volt szemműtéted azóta élesebben látsz és ez szokatlan az agynak, megkell szoknia, illetve a korrekciós műtét következtében a fénytörés és a képalkotás nem a sárga foltra hanem kicsivel mögé koncentrálódik. Azért meséld el szemorvosodnak is hátha tud javasolni valamit még. Nekem pont emiatt nincs mozgatva sose a monitor mertha akár egy mm-t is megmozditom napokba telik mig újra megszokom hogy úgy van. Ugyanez van akkor is ha letakaritom a kijelzőt a portól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest