- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Nekem is van/volt hasonlo érzésem, szerintem csak szokatlan még neked. A nagy kontrasztot nem tudod elválasztani egymástól nem a fényerőt (fekete betü és fehér háttér pl). Ha a fényerőt leveszed csak annyit érsz el vele hogy nem égeti a szemedet de attól még ugyanúgy piszkálni fogja a szemedet. Valószinüleg túl aprók a betűk is a pici kijelzőre (tekintettel arra hogy a windows 10 nek kisebbek a betüi mint pl a 8 asnak). Stb. Sokmindent nem tudsz vele kezdeni, valószinüleg a túllátásod van és attól van ilyen, mivel írtad hogy volt szemműtéted azóta élesebben látsz és ez szokatlan az agynak, megkell szoknia, illetve a korrekciós műtét következtében a fénytörés és a képalkotás nem a sárga foltra hanem kicsivel mögé koncentrálódik. Azért meséld el szemorvosodnak is hátha tud javasolni valamit még. Nekem pont emiatt nincs mozgatva sose a monitor mertha akár egy mm-t is megmozditom napokba telik mig újra megszokom hogy úgy van. Ugyanez van akkor is ha letakaritom a kijelzőt a portól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged