- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7822 üzenetére
Egyébként az normális, hogy amikor mindkettőn van kép a laptop képe összemegy és egy fekete keret van a kép szélén?
Ha ugyanaz a felbontás megy mindkét megjelenítőre és kisebb kerül a laptop kijelzőjére akkor esetleg. De nálad pont hogy nagyobb megy rá.
Egyébként nem tartom normálisnak.Mi okozhatja hogy homályos a kép, ha gyenge a videokártya a laptopban pl.?
Igazából ilyet még nem is láttam. Elvileg ha jó a kábel, akkor lehet ilyen, ha túl nagy vagy túl kicsi felbontást küldesz a monitorra.
De nálad ez a része is oké, szóval nem tudom, hogy a te konkrét esetedben ez miért lehet.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7819 üzenetére
ha vennék új gépet menne-e a monitoron, ha nem hibás a monitor
Miért ne menne? Ha jó a monitor és a vásárlandó gépnek van arra alkalmas kimenete akkor igazából nem lehet probléma.Cobrusz
Rákötöm a videókarira a VGA kábelt , összedugom a laptoppal.
Szerintem az a laptop VGA kimenete lesz. Bejövő jelet az nem fog megjeleníteni szerintem.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7817 üzenetére
Nem az érdekel, hogy melyik lehet a hibás? Azzal a laptop-pal gondoltam amelyikkel eddig is tesztelgettél.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7815 üzenetére
Ehhez egy másik monitorral is meg kéne nézni.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7813 üzenetére
Igen, másolom a laptop képét a monitorra
Használd kiterjesztett asztalként és próbáld meg külön konfigurálni a két megjelenítőt.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7810 üzenetére
Nem, mivel a monitor felbontása ennyi.
Próbáld meg egy nagyobbal is, hátha.mindkettőn van kép a laptop képe összemegy és egy fekete keret van a kép szélén?
De ilyenkor mindkét megjelenítőn ugyanaz van?Üdv,
J -
bunkomen
aktív tag
válasz
honfoglalo #7808 üzenetére
Igen vga-val
-
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7806 üzenetére
Szia!
Az attól nem függ. Az egy dolog, hogy milyen az integrált megjelenítő felbontása. A grafikus magnak attól még illene tudnia normálisan kiadnia nagyobb felbontású jelet is.
1440x900-nál nagyobbal is próbáltad?
Üdv,
J -
bunkomen
aktív tag
válasz
honfoglalo #7806 üzenetére
Nekem is 1366x768 felbontású a laptop és az 1280x1024es monitort rákötve is szép képe volt. Szóval az nem függ tőle
-
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7804 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem jó a VGA kimenete a laptop-nak. Gondolom, másik monitorral nem tudod kipróbálni.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
honfoglalo #7802 üzenetére
Milyen felbontásokkal próbálkoztál?
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest