- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Lacielvtárs #24718 üzenetére
Alaplapi (Intel I7 prociba épített a VGA). Nem hiszem, hogy itt analóg jeleg lennének. HDMI, DisplayPort és a DVI csak digitális jelet hordoz tudtommal.
-
anderledani
őstag
válasz
Lacielvtárs #23119 üzenetére
És ebből mire lehet következtetni?
-
mezis
félisten
válasz
Lacielvtárs #23109 üzenetére
- Teszt másik PC-vel, VGA-val.
- Elfogadod hogy ez ilyen. Még a CRT monitorok idejében a gagyi monitorok nézhetetlenek voltak a max felbontáson de a márkásoknak is jobb volt a képe ha eggyel visszább vettem a felbontást.
- .... -
mezis
félisten
válasz
Lacielvtárs #23102 üzenetére
Nincs tapasztalatom ilyen kábelekkel.
-
mezis
félisten
válasz
Lacielvtárs #23100 üzenetére
Ezek szerint a 240Hz csak számháború miatt van.
Kábel cserével is lehet kísérletezni teszt idejére inkább rövidebbel.
Tesztképekkel milyen? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #23099 üzenetére
mi a manó, 120 Hz-en egész jó lett
még a kép is sokkal élesebb lett, és a színek is egész szépek, nem olyan fakók
ki érti ezt, mert én nem igazánami még érdekes hogyha bekapcsolom a hDR módot, akkor újra olyan fakó a szín és a kép, ha kikapcsolom akkor tökéletes...
kikacsolód hdr-el tökéletes a fekete szín, ha bekapcsolom, miden szürkés, fakó.
de nem annak a kéne e lényegének lenni a hdr módnak hogy "szebb" legyen a kép? -
mezis
félisten
válasz
Lacielvtárs #23097 üzenetére
Üdv.!
És ha a "Frissítési arány Max 240Hz" helyett valami alacsonyabb értéket választasz? -
Tatter
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #14615 üzenetére
Nem ismerte fel a monitort, vagyis nem a színprofilt nem tudtam hozzárendelni, de mostanra sikerült!
-
Tubbah
tag
válasz
Lacielvtárs #14569 üzenetére
Én is ugyanígy jártam a monitorommal. Olyan mintha piros szűrő lenne a képen, de átállítottam normál szinekről hideg színekre ott tökéletes! Csak nálam ez jelentkezett a tv funkciónal is de ott a hideg üzemmód nem jött be, de ha 100lábú kábellál kötöm hozzá egy dekóderen keresztül akkor működik a tv! Ismerősöm ilyennel foglalkozik és ő egyből rájött, hogy memória zavaros. Ez attól is lehet, hogy valahol messze lecsap a villám és ez elég hogy összebarmolja. Meg állítólag nem is lenne szabad tvnek és monitornak használni mert sok neki. Erről nem tudok mit mondani...4 évig bírta
-
Kernel
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #14567 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak üzemmódváltás után, nagyobb felbontáson kezd kiakadni a monitor. Van ilyen, hogy bizonyos hibák nem minden üzemmódban jelentkeznek, ez még nem lenne éppen kizáró tényező.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #14565 üzenetére
eddig akkor jött elő amikor áramtalanítva lett a gép mert vihar volt
Most akkor VGA-csere előtt is már előfordult ilyen?
Monitor hibája valószínűbb egyébként, attól függetlenül, hogy kártyacsere volt. Egyrészt vannak megtévesztő véletlenek.
Másrészt a kártyacsere során, ha áramtalanítva lett a monitor, akkor máris elmondható, hogy ismét a monitor áramtalanítása után jött elő a hiba. Ilyen viszont előfordul.
Digitális kábel, illetve csatlakozás hibája egyébként nem okozhat olyan jellegű színhibát, ami a D-Sub analóg kábelnél előfordulhat, ahol az RGB színek külön árnyékolt vezetéken haladnak.
Digitálisnál egy adatfolyamba van kódolva minden, még a HDMI hang is. Itt csak azért van több érpár, hogy az átvihető sávszélesség bővüljön / összeadódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged