- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
-conrad- #8367 üzenetére
Szia.Nem kell elnézést kérned nincs miért csak saját véleményt írtam és nem bántok senkit nem is akarok.Azért a kijelző jól össze van rakva a kosz kicsit meglepő ha már szedtél szét lapjaira kijelzőt,hogy néz ki ha fekete vagy szürke pici folt,pont is pixel hiba lehet!ÜDV.
-
axlrose32
őstag
válasz
-conrad- #8358 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok pixelhiba szakértő, azért sem, mert ugye lehetetlen javítani.
Viszont, ha van mondjuk egy árva kis pixelhiba, akkor mi van?
2000000-ból egy szar, és?Azért is okoz ez nekem fejtörést, mert hetente legalább 30 lcd-vel találkozom a melóhelyemen, a 90%-a leprüszkölt leköhögött, egyéb bizonytalan forrású testnedvekkel összefröcskölt. Ez nem baj, -igaz nem is törölte le a tulaj sosem-, ott virít a porral keveredett pötty, masszívan rászáradva. De ha van egy árva pixelhiba, amire javítás után felhívom a figyelmét, akkor teljesen kétségbe van esve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged