- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FeRR95 #20735 üzenetére
Üdv!
Én 2014-ben vettem az Oázisnál. Egy EIZO monitort. hazavittem, beüzemeltem, és ezt láttam: [link]
A lényeg, hogy felvettem velük a kapcsolatot, és a képeket látva kicserélték, de csak a képernyő bal felső szélén látható, két sárgásabb színű bevilágítás miatt. Az adott okot garanciális cserére, de a többi bevilágított rész viszont nem, az úgymond belefért.
-
FeRR95
csendes tag
válasz
FeRR95 #20734 üzenetére
Közben mint megtudtam, blacklight bleedingnek hívják a jelenséget, de nem tudom mennyire elfogadható ez egy 100ezres monitornál.. van rá esetleg valami megoldás? Garanciális hiba ez? Ha kicserélnék, van rá esély, hogy ugyanilyen legyen? Ahogy elnézem, elég sok embernél jelenség ez, de nem tudom, hogy csak engem zavar-e
Messziről ennyire látszik, közelről sokkal kevésbé. Messziről viszont elég durvának tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- OLCSÓ MONITOROK
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged