- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
A bolttól várható volt
Az Nvidia azt mondja majd hogy le is van írva a kézi könyvbe... interneten utána lehet olvasni, stb...
Sajnállak, hogy így jártál ezzel. Ez egy életre való DRÁGA tapasztalat volt !!!
proof88: egyre több rossz hírt hallani a samukról, pedig én épp egy ilyen márkát szeretnék venni
én a 17. ker.-ben tudok egy jó tv szerelőt, anno én oda hordtam... -
DJ WOKKY
addikt
ez rossz hír...
én is a boltot akartam írni, de már te is írtad a végére... sajnos, ha nem jó a max felbontás, akkor nem jó, bár ilyen alap dologra, oda figyelhetnének már a gyártók igazán...nyxor: ilyen kis jelképesre gondoltam én is
remélem a monitor ügyében nagyobb lesz a szerencséd
-
-
DJ WOKKY
addikt
Igen jól mondod, az említett felbontásokat nem is kedveli a kártya sajnos, amit pedig tetőz, az, hogy a monitorod 5 ms-os válaszideje még jó is, viszont a statikus kontraszt arányt (ami a fehér és fekte szín aránypárja) kicsit keveslem (850:1). én legalább 1000:1-et ajánlok mindenkinek, de ha még 5-6 ezer ft-ot rááldoz, akkor egy minőségi samsungnál ugyanez eléri a 3000:1-et.
Nem veszel észre rajta, kicsit homályosságot, ha filmet nézel, vagy képet és gyorsan váltasz ?Egyébként ez nem a hibád forrása, csak én is most akarok venni egy hasonló monitort, csak már 1 hónapja válogatok...
A hiba, a vga "szeretett" felbontásánál található... Talán finom hangolással még tudsz valamit állítani pozitív irányba.szerk.:
most keresetem gyorsan itt, de sajnos nem találtam ilyet, samsunghoz van sok, de asusod hoz nem találtam... esetleg googlez egy kicsit, hátha sikerrel jársz, más oldalakon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest