- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
"mostmár működik az auto gomb is, ezt nem említettem korábban de pl dvi kábellel az sem működött..."
mert annak nem is kell működnie dvi mellett, az csak d-sub-hoz kell a videókártya által küldött képnek a monitor pixeleihez történő automata igazításhoz.
a leggyorsabb módra van állítva? c-pva válaszidő
ebből is látszik mekkora kamu marketig van a gtg válaszidő értékek körül, van ahol a 8ms tökéletes játékra való monitort jelent, más monitornál a 8ms meg látható utánhúzást...
-
Mian
aktív tag
jah és majd elfelejtettem...áttettem testvérem gépét, hogy vele kipróbáljam a fifa mennyire szaggat, merthogy én gépemen kicsit szaggat is, bár nem kéne neki, simán elég neki a gépem elvileg, de mindegy lehet a catalyst a rossz vagy nemtudom...lényeg hogy itt nálam bele se lépett, pedig nála saját monitorjával simán megy, kiirta hogy E0001-es hiba, ami ha jól tudom azt jelenti hogy a shader minőség nem elég....a vicc az hogy egy radeon5670 hajtja a gépét, szóval a shader minőség biztos hogy elég, sőt a teljesítménye a karinak is bőven elég az biztos meg hát nála nem volt ezzel gond, na mindegy szóval ezt se értem hogy ez mi....
mindegy a monitort visszaviszem az már biztos...Üdv..
-
Mian
aktív tag
Új fejlemény: gondoltam kipróbálom d-sub kábellel is a monitort, hogy úgy mit produkál, fifában kb teljesen megszüntek az utánhúzások, vagyis persze van egy nagyon kicsi ha nagyon sasolom a monitort, ami betudható a 8msnek, de korántsem annyi mint korábban, és igy már teljesen élvezhető...mondjuk alkonyatban nem szűnt meg az utánhúzás annál a résznél bár az lehet a film rossz minősége miatt is vagy nem tudom, de fifában speciel javulás lett, + mostmár működik az auto gomb is, ezt nem említettem korábban de pl dvi kábellel az sem működött...azt irta ki hogy "auto adjustment is not available" nem tudom hogy ez normális-e...nah mind1 szerintem visszaviszem a monitort legfeljebb visszaadják ugyanígy...az viszont hihetetlen mennyire nem nézi senki sem ezeket a monitoros topicokat....össz vissz egy válasz érkezett az üzeneteimre whaazzuptól...neki viszont köszönöm hogy válaszolt
Üdv.
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Hát nem ,de ha PVA esetleg régi MVA -val amit nagyon kevés moncsiba szereltek be,a Samsungnak F2xxx seriások általában C-PVA -panellel lettek szerelve ami kiváló látószögű de nem játék TN monitor és közelítve sem tudja a 8ms-t pláne játékban inkább 12-16ms a tuti ez van.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Nehéz rajtad eligazodni mert úgy néz ki mindennel bajod van,jó lenne csak egy valamire koncentrálnod mert lehet hogy benned van a hiba,ezekkel a ki be húzogatással csak kontakt hibás lesz az összes memória és a vga slot érintkező tágulás miatt.Reméljük mindened megjavul majd.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Szia,Több mint valószínű hogy sérült a Microcontroller IC(eeprom tartalma) ezért nem kapcsol be és ki a villogás ezt jelzi újra kell tölteni a tartalmát vagy új eepromot kell beszerezni és a vezérlő panelon kicserélni a leírásod ezt mutatja mivel mindig megjegyzi hogy lett kikapcsolva ha simán kihúzod legközelebb mikor bedugod egyből indul,ha gombbal ki akkor legközelebb gombbal be.Azt jelzi hogy még van benne valamennyi élet és talán újra lehet írni.Keresni kell másik vezérlő panelt bontottat vagy eeprom IC esetleg olyat aki ír mentést bele,én már nem foglalkozom vele.Csak WIDE-os hoz van panelom az meg nem jó mivel a tied 1280x1024 felbontás és 4/3-as.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest