- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
Quasi_modo #4089 üzenetére
Köszönöm az infókat. Nem akarom mindenáron pénzzé tenni, most szerencsére nem létkérdés, hogy eladjam, csak tudni szerettem volna, hogy mennyire lehet odaadni a gyerekemnek "használatra". De akkor azt hiszem megmarad talonba.
Jól tippeled, olyan 25 éve kaptam.. talán.... -
djadji
senior tag
válasz
Quasi_modo #4087 üzenetére
Köszönöm előre is!
Bevallom én semmit nem tudok róla, nekem csak ez volt, ezzel játszottam.
Itt van pár kép, dobozról, kocsiról, mozdonyról.
https://www.dropbox.com/sh/mnc866b2qdhqon2/jPsN2_3CBu -
djadji
senior tag
Hello!
Van egy régi vasút, amit még gyerekkoromban kaptam. Nem tudok róla semmit, de most a fiam rászállt, és nonstop azt szeretné nyüstölni. Szeretnék tudni róla valamit, ér e valamit, vagy valóban csak gyerekjáték és nem kár érte (leszámítva amit nekem jelent értéket)
Szval azt szeretném tudni, hol tudnék ennek utána járni, kérdezni? Ha teszek fel képet esetleg, tudtok mondani róla valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest