- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
dekoninck #401 üzenetére
Meg 60000 forint a különbözetre.
DL256-t én is szívesen elfogadnék(PCI-X-es vidkártya!!! hátazmilyenmár), de nincs cirka 140000-em egy olyanra.
PCI-os Geforce 8500GT+Triplehead2Go Digital is olcóbb.más:
Vajh mennyi lehet mostanság egy használt Parhelia forintosított értéke? -
Geryson
addikt
válasz
dekoninck #389 üzenetére
Hahó! Köszönöm a tippet & összefoglalást!
Hát asszem 1 év vívódás és szakmai olvasgatás után úgy döntöttem, hogy egyenlőre nem vállalom be a Triplehead2go-t. Egyszerűen az kizárt, hogy akár az 1.440 x 900-as moncsikat 1.360 x 768-ban hajtsam meg. Szóval tegnap elmentem a bótba és megvettem a 2 db 22" monitort, ami szép lesz így is, egyenlőre marad az eddigi felállás csak a nagyobb monitorokkal - a kicsiket meg eladtam.
Azért döntöttem így, mert nekem a 3 monitor kellene, de a felbontás a lehető legjobban kihasználva, ugye ezt meg a TH2Go nem tudja sajnos...
A Parhelia kártyák meg nem jók 3D-ben, így azt nem veszem meg, marad a 8800GTS. Na majd lesz vhogy idővel!
Biztos vagyok benne, hogy idővel megint fejleszt a Matrox és akkor már megfelelő lesz számomra is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest