- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Andris_2 #399 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy a Matroxnak van PCI kártyája, bár nem játékra: http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/p_series/
Ezzel simán meghajtasz 2x1920x1200-at, ami azért nincs messze a 3x1680x1050-től...Nem beszélve az új M sorozatról (PCIexpress csati) ami 4 monitort is kezel... de az más kategória.
-
dekoninck
aktív tag
redsultan utolós feltűnése 2004-ben voit, nem hinném, hogy válaszol....
keress inkább valami újabb hozzászólót, és küldj neki privát üzenetetet, persze lehet, hogy így is elolvassa valaki, de nem pörög ez a topic.
Én sajnos ebben nem tudok konkrétan segíteni, mert messze van a Matrox kártyám, de arra emlékszem, hogy nem minden kábel jó minden kártyához. Azért a kártya saját driverében próbáltad a kimeneteket állítgatni, vagy csak a képernyő tulajdonságaiban? Milyen oprendszer, milyen driver?Baszki, Gyurcsányék mellett lax?
-
dekoninck
aktív tag
A Matrox honlapja szerint az lenne a legjobb, ha letöltenéd a Matrox TripleHead2Go Mode Expander Tool-t innen, és ezzel a Triple Head Dual Head üzemmódban is működik lesz.
2560 x 1024 (dual 1280 x 1024) 60Hz Run TripleHead2Go in DualHead configuration
3360 x 1050 (dual 1680 x 1050) 60Hz Run TripleHead2Go in DualHead configurationDe hogy ebből lehet-é 2x 1440x900 a 2x 1680x1050 helyett, azt nem tudom. Szerintem van rá esély, mert a digitális kiadásnál egyik helyen nem írja, máshol meg írja. Szerintem a Windows képernyőbeállításainál be fogod tudni állítani.
Ha veszel 20" 1680x1050-es moncsit, kettőt, akkor az tuti menni fog a fenti szoftverrel, a fentiek szerint. 1200px függőleges felbontás már csak a Digital-lal valósítható meg.
Ha nem számolsz be arról, hogy mik a tapasztalataid, qrwára meg fogok haragudni! Ja, és ne haragudj, ha nem lesz igazam, én is csak a honlapról szedtem az infót, nekem nincs ilyenem - elég a 24" wide moncsi - bár Matrox kártyával!
-
dekoninck
aktív tag
Helló,
Tapasztalatot szeretnék kérni Matrox P650 tulajtól. Mégpadig abban, hogy nekem ilyen kártyám van, és hiába próbálom bekapcsolni a WinXp-ben a ''gyors felhasználóváltás engedélyezése'' opciót, nem megy.
Ebben az az érdekes, hogy egy weboldalon (de csak egyen) azt olvastam, hogy ez előfordul a Matroxokkal, ha HF drivert használunk.
Kipróbáltam mindenféle driverrel, a legújabbakkal, de a probléma nem oldódott meg.
Nektek működik?? -
dekoninck
aktív tag
Hali,
Minap vettem egy Dell 2405 FPW moncsit (1920x1200) és hozzá egy P650-et, mert eddig is Matrox kártyáim voltak, és nem játszom, viszont sokat fotózom meg grafikuskodok.
De lehet, hogy valami nem OK. A színek gyönyörűek, stb, de video (DVD, DivX) mintha kicsit szaggatna néha, persze lehet, hogy ez csak a tömörítés miatt
Mindegy, szerintetek elegendő ez a P650 meghajtani a bazinagy Dell moncsit?? -
dekoninck
aktív tag
HELP,
Nekem olyan problémám van, hogy a VGA/DVI G550-emet rá szeretném kötni TV-re, ámde nincs kép, csak akkor villan be tesztkép, ha valamit átállítok a TV Features-ben. A DH Clone-t meg NEM tudom aktiválni!! Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest