- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
válasz
McDoug6lak #23195 üzenetére
Köszi, ez elég pozitív kezdésnek :-)
Kíváncsi vagyok másik megerősítik, vagy cáfolják (és drukkolok az előbbinek ;-) )
Egyébként az bizonytalanított el, hogy korábban egy macskás barátom inkább nem javasolta ehhez az életmódhoz (nekik két Szibériai van) -
Vistaboy
veterán
válasz
McDoug6lak #23118 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek.
Igazság szerint nehéz róla nyitott szemű képet készíteni, mert akkor nagyon eleven, izeg-mozog összevissza. Amikor pedig nyugodtan van, szinte abban a pillanatban alszik is el. Ma reggel is, amint tehette, mindjárt az ölemben kötött ki. Érdekes módon a másik szoba nem érdekli, folyton rajtam csüng, asszonyhoz csak akkor megy, ha én nem érek rá őt dédelgetni.
Ez azért nem jó, mivel nekem hamarosan dolgozni kell mennem, és asszony sem lesz itthon jó pár óráig, szegény biztos unatkozni fog. Amennyire lehetett, lefárasztottam, van egy csomó játék, ami még Csipié volt, neki is tetszik, remélhetőleg elfoglalja magát azokkal.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
McDoug6lak #23117 üzenetére
Köszi, kipróbáljuk azt is. Most van a junior one-bol két zacsival.
Az almot mikortól használják rendesen? Napi szinten takarítjuk, vettem már 3 felét, de még mindig mellé kaksizik néha. Sőt, van, hogy a nappaliba. A játék macskaalagutba napi szinten többször is. Már mostuk géppel,stb. Marha bosszantó, hogy hektikusan megy be a fürdőbe rá. Azt mondanám, hogy 5-bol 3-szor. Normális ez?
Pedig, ahogy látjuk rajta a szándékot vagy hasonlót, bevisszük, rátesszük.
Próbaképp a nappaliba is kihoztuk az almot, nem valtozott a helyzet. Ugyanúgy máshová is végzi.
-
válasz
McDoug6lak #23102 üzenetére
Ezt aláírom! Ne higgy a kis fenevadnak! Amúgy se árt nekik a száraztáp, nekik részben az a fogkefe.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
McDoug6lak #23098 üzenetére
Elég picik a fogai. Nem eszi a szárazat.
Tegnap probaltam.
-
forras2
őstag
válasz
McDoug6lak #22879 üzenetére
Elbeszélgettem ma az anyacicával, és megértett
elvitte a cicákat, igaz csak kicsit beljebb, ahol nincsenek ruhák, így 95%-ukat ki tudtam mosni, csak annyi maradt ott, hogy ne tudjanak kiesni a szekrényből.
[így] kezdődött...
És ők lettek belőle
És most... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Azt azért hozzátenném, hogy frissen született cicákat nem ildomos emberi kézzel fogdosni, nehogy ne nyúljon hozzájuk többet az anyjuk, a humanoid szag miatt.
Ha nem kellenek a ruhák, amiken fekszenek, akkor azokkal együtt fogd meg
-
válasz
Ezzel teljesen egyetértek, főként azzal, hogy képet!
Egyébként tényleg jól össze lett foglalva, de az ivartalanítással picit azért többet kell várni, mint pár hetet... 4-6 hónap is van az - persze addig kicsit korlátozni illik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest