- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok.
Nálatok mennyire gyakori a hányás a cicusnál?
Enyém 6 éves. Ez idő alatt szerintem, ha maximum 10x hányt. Viszont most már 3. reggelente hányással indítja a napot. A nap többi részében már nem hány.
Először azt hittem, hogy a táp, de ugyanaz. Azért az akkori adagot kidobtam a tálkájából.
Próbáltam neki, hogy hányás után vizet igyon a csapról (mindig onnan szokott), erre belehányt a mosdókagylóba. Utána pihent, evett, nap többi részében semmi hányás. Ma reggel szintén keservesen nyervantott 2-t, majd hányt. De most a reggeli rutin részeként ivott is a csapról. Viszont azt is kb. 10 perc után kihányta öklendezéssel. Meg fura, mert a házimozi 5.1 mélyládáját nyalogatja körbe - körbe. Pedig semmi oylan nincs rajta, nem folyt rá. Sima műanyag meg fa anyag. Igazából arra gondoltam, hogy túl stresszeli magát reggelente. Az utóbbi napokban annyi változott csak, hogy a bal oldalamon szeretek feküdni alvásnál, így meg annyira nem tud odabújni, mintha a jobb oldalamon feküdnék, és reggelente 20 perccel előbb kelt, amit én szóvá is teszek, hogy Sshhh(rohadt dühítő 20 perccel előbb kelni, mint az ébresztő).
Szóval tényleg ami max változott, hogy minden este eddig velem aludt a fejemhez bújva, de más pózban vagyok, és ez ennyire megviselné? Vagy a reggeli leszidás, hogy felébreszt előbb?
Az utóbbi 3 napban odafigyeltem rá most még jobban, de semmi nagy változást nem vettem észre. Ugyanúgy bújik, eszik, dorombol. De az igaz, hogy nagyon stresszes cica szegénykém. Egy egyszerű tüsszentésnél is elfut, mármint, ha én tüsszentek.Lehet tényleg ezen stresszelt be, hogy nem tudott a szokásos módon velem aludni?
Ja biztos nem terhes, már a reggeli hányások miatt. Kandúr, és már herélve is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest