- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Kamerát kellene kitenned. Ettől még valszeg ugyanúgy rád verik a költségeket, ha nem sikerül megtalálni a tettest. Az eddigiek alapján még ha le is van filmezve, és felismerik az illetőt, akkor is ejtik az ügyet. Fogni kell, teherautóra pakolni, és beönteni a háza ablakán. Jobb ötletem nincsen.
-
Flowtation
őstag
Igen, sejtettem, sajnos nem vagy egyedül az ilyen helyzettel, felénk is sok az önkéntes lerakó
.
Én is csak azt tudom javasolni, amit a többiek, polgárőröket megkérni, neked többet kijárni, facebook, ilyenek.
Esetleg valami kamerás megoldás, de ha messzebb van és nincs áramvételi lehetőség, akkor halott ötlet. -
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire belterület-külterület, de én tennék egy próbát az önkormányzatnál, hogy tudnak-e esetleg segíteni. Nézd meg, hogy van-e szelektív benne, és azt vidd a település hulladékszigetére (persze ésszel, ne az egészet egyszerre).
Persze tedd ki a táblát, és kerítds körbe amennyire lehet, de nem tudom segít-e. Szólnék a helyi járőröknek is, hogy probléma van és segítségüket kéred, + a település facebook oldalán is jelezném, hogy van probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest