- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
zolikaDB #22512 üzenetére
Elég drága lenne még fűvel együtt vetve is 400nm-re... Én tavalyelőtt ősszel csak az előkertben egy kb 9nm-es részt vetettem be fehér herével, tavasz végéig tényleg tök szép összefüggő zöld felületet adott, aztán nyáron a locsolás ellenére is úgy kipusztult kopárra az egész mintha sose lett volna ott semmi
-
AXisBOLD
addikt
válasz
zolikaDB #22520 üzenetére
Ez nekem is jó alternatíva lehet idén ősszel vagy jövőre.
Nálam a füvesítés már megvolt tavaly, de lőttem egy öngólt, mert sportfüvet vetettem, szép, erős, hamar összezárt, alig van gyom, de nem túl szárazságtűrő és nem igazán van időm locsolni, így már most fakó.
Emellett ez a teljesen homogén, tökéletes pázsit nekem nem tetszik, természetellenes szerintem.
Ha itt ott kiégne idén nyáron, akkor ősszel felülvetem valami extrém szárazságtűrő fajtával, az pont jó lenne amit linkeltél + a mikro here keverékben. -
AXisBOLD
addikt
válasz
zolikaDB #22500 üzenetére
nagyon jól néz ki, én is agyaltam ilyen megoldáson, de végül fű lett, viszont én nem vagyok az az agyon öntözős típus, ha itt ott nagyon kiszáradna a nyáron, egy szellőztetés után lehet ilyennel vetném felül.
nincs kisgyerek a háznál? én a virágzása idején a sok méhe miatt aggódok csak, nehogy valaki, főleg gyerek belelépjen mezítláb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest