- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
makoss #18432 üzenetére
Ahogy ncc1701 írja , viszont sok jóra vagy teljesen régi egészséges állapotra ne számíts már . Sajnos ezeknél a tujáknál ez szokott lenni és teljesen ki szoktak száradni végig megy rajtuk általában idő kérdése.
Nekem is volt szintén hatalmas kb 6 méteresek nem is tudom már hány db több mint 10 kb 20 évesek és hiába ritkitottam csak oda lettek utána nem győztem kiásni . Van az a új fajta iszonyat gyorsan növő sövény tuja féleség az jobban bírja nem igazán van betegsége. -
H-Zol
senior tag
válasz
makoss #16099 üzenetére
Ha neked ilyen [link] rozsda van a rózsádon , akkor itt úgy írja , hogy bármilyen réz tartalmú szerrel le lehet fújni , én a Cuprosan 50 WP-t használom tavasszal a gyümölcsfáknál , de szerintem egy gazda boltban tudnak ajánlani felszívódó gombaölőt ami szabadon kapható.
Ezek a levelek le fognak hulni ( el kéne égetni ) és a permet nem fogja engedni a további fertőzést , ha nagy a fertőzés , lehet még meg kell majd ismételni ! -
lemmy71
őstag
Ez területtől függ, cirka 300 m² füves területre ez a BOSCH ARM32 is tökéletes. Ilyen van a szomszédasszonyomnak is, én szoktam karbantartani a gépet
4éve nyüvi most tettem rendbe, 10 ezer volt hozzá az összes alkatrész. Annyi hogy ezek kényesek a porra, két három használat után ki kell fújni kompresszorral, persze szép gondozott zöld gyepnél többet bír.
-
Brandynew
őstag
-
lemmy71
őstag
Olyan hogy csavarodásmentes csak a mesében és a reklámban létezik, max ha vascsövet veszel
De félre a viccel, tök mindegy milyet veszel nyáron a napon ha átmelegszik és nincs benne nyomás de még nyomás alatt is megtörik csavarodik ha huzigálod. Ha nem nagyon huzigálod mozgatod akkor az olcsó nagyáruházas nevesincs tömlő is ki bír minimum 10 évet. (sterimobhoz én olyat használok)
De ha komolyabbat akarsz akkor ott vannak a Gardena tömlők, valaki a flex -re esküszik, nekem pl. a Gardena Basic van itthon, cirka húsz éve megvan tömlőkocsin használom. Annyi hogy 3 - 4 évente levágok a végéből 5 - 10 centit mert megkeményedik és lerúghatja a csatlakozót. Ja és ha tömlőkocsin használod, akkor évente egyszer azért illik teljesen lecsavarni és egy kicsit a napon hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged