- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
Intel fan11 #2956 üzenetére
Én anno raklapokból csináltam, négy raklapot összefordítottam. Tavasszal körbeültetett borostyánnal nyárközepére már szépen be is futja
raklap komposztáló
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #2952 üzenetére
erre vki vmit?
-
Dorian
félisten
válasz
Intel fan11 #2612 üzenetére
Remélem, mert tegnap vagdostam bele
Amùgy akármennyire árnyèk-kedvelő, fèny annak is kène, ùgyh sima. -
Spet
addikt
válasz
Intel fan11 #2609 üzenetére
Szemely szerint etikusabbnak tartom az agyoncspast, mint a szenvedest.
-
Spet
addikt
válasz
Intel fan11 #2602 üzenetére
Ha nem elég érzékenye állítod a csapdát, akkor igen.
-
fess
őstag
válasz
Intel fan11 #2602 üzenetére
Kitudja. Nekem valami sokáig kilopdosta a csalit,utána 1x egy cickány volt benne de úgy, hogy csak az orra vége volt a csapdában
-
fess
őstag
válasz
Intel fan11 #2526 üzenetére
Az is lehet, hogy béka
-
Spet
addikt
válasz
Intel fan11 #2526 üzenetére
Legegyszerűbben úgy deríted ki, hogy veszel egércsapdát, és szalonnabőrt teszel rá csalinak. (igen, imádják a jó zsíros szalonnabőrt)
Egeret agyonüti, patkány elviszi egyben
Nem, természetes/humánus riasztó nincs rájuk, mielőtt bárki kérdezné.
-
Spet
addikt
válasz
Intel fan11 #2524 üzenetére
Függ mit eszik, mióta száraz stb. Kutyasz@r is kifehéredik egy idő után.(itt meg alapból poros környezetbe ürít a rágcsáló).
-
Spet
addikt
válasz
Intel fan11 #2522 üzenetére
-
fess
őstag
válasz
Intel fan11 #2425 üzenetére
Saját tapasztalatom, tavasszal ahol a füvet túrta levertem úgy, hogy csak a töltő része látszik, elment a területről. Most a kertben randalírozik, de ott már megtűröm.
-
Viszlát
addikt
válasz
Intel fan11 #2425 üzenetére
Most is a neten érdeklődsz.
-
fess
őstag
válasz
Intel fan11 #2423 üzenetére
Alkalmi,nézegetni kell,biztos lesz majd
-
fess
őstag
válasz
Intel fan11 #2420 üzenetére
Én lidl-eset használok,az masszívabb,csörgő is van benne, nekem bevált. Előtte hasonló volt, de nem bírta sokáig, nem is vált be.
-
UberMutant
őstag
válasz
Intel fan11 #2405 üzenetére
az egyik linken írta a szerző, hogy hetente 3-4x kell öntzni, hogy ne szaporodjon el.
amúgy meg nem lehet kiirtani, max kihuzogathatod. -
UberMutant
őstag
válasz
Intel fan11 #2369 üzenetére
nem slag kell, csak kevés víz , pár csepp megindítja a gázfejlődést. a slaggal csak lenyomtad a mélybe.
amúgy ez nem füst, hanem acetilén gáz, ami a levegőnél nehezebb és lesüllyed a járatokba, ahogy a leírás is írja. viszont rendkívül gyúlékony.
-
UberMutant
őstag
válasz
Intel fan11 #2366 üzenetére
a dobozon valami zavaros baromság van, ami a karbidos bányászlámpáról szól.
ez a hülyeség a dobozon:"Használata:
A karbidlámpa gyújtás hagyományos eszköze a gyufa, de a barlangi nedves levegő miatt a még vízhatlan zacskóban tartott gyufával is csak 2-3 alkalommal lehet a lámpát meggyújtani.
Sokkal célszerűbb a gázöngyújtó használata.
A gáz kifogyása esetén a tűzkő szikrája is elég a gáz belobbanásához.
Figyelem!
Tilos a karbid felhasználása engedélyköteles mezőgazdasági tevékenységekhez!
A karbid nem növény védőszer!"ez pedig az értelmes leírás
"Felhasználás:
A regeli órákban frissen jelentkező vakond túrásokon keresztül a vakond járataiba kell szórni a riasztószert.
Ezt követően nedves földel kell fedni a járatot , úgy hogy a keletkező gáz mindkét irányban akadálytalanul tudjon terjedni a föld alatt.
Az acetilén gáz szúrós szaga eredményesen elriasztja a járatokban jévő vakondokat." -
Viszlát
addikt
válasz
Intel fan11 #2359 üzenetére
Rá szokott lenni írva a csomagolásra, hogy az adott fajtát mikor kell, de 8-10 centi hossznál nem csinálsz már bajt biztosan.
-
Thrawn
félisten
válasz
Intel fan11 #2355 üzenetére
Mármint a vakondot?
-
Thrawn
félisten
válasz
Intel fan11 #2353 üzenetére
Jobb elkerülni mert csúnya egészségkárosodást okozhat ha nem tudod megfelelően használni. Dolgoztam ilyen szerrel de nem szívesen tettem még védőfelszerelésben sem.
-
válasz
Intel fan11 #2350 üzenetére
Én sajnos nem tudom, nincs tapasztalatom, csak amennyit olvastam tegnap óta. Egyébként valahol írtak olyat, hogy szétnyomja a térkövet, de gondolom ahhoz nagyon hagyni kell elburjánzani. Én most jobb ötlet híjján kéthetente levágom, a telken belüli részen pedig kiásom (a kerítés tövében van csak belül). Illetve van még a fekete fóliás ötletem (letakarni a területet mondjuk 1 évre), de egyelőre nem erősítette meg senki, hogy hülyeség e vagy sem
-
válasz
Intel fan11 #2347 üzenetére
De, az a glialka hatóanyaga. Amíg nem tudtam mi ez, adtam neki, nem keveset, vágás után kicsivel, mikor elkezdett hajtani (nem kell rá sokat várni ugye...). Meg is lett az eredménye: kicsit besárgult, majd sokkal nagyobbra és szebbre nőt
Szóval szerintem a glialkát megeszi reggelire, de ezt írják is sajnos sok helyen.
-
válasz
Intel fan11 #2343 üzenetére
Ezt már én is megtaláltam, de a baj, hogy a diklobenilt (Casoron G) betiltották, és nincs helyettesítője
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged