- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
Zseni, végre lesznek Airbus ATC és EFIS panelek is, csak nem tudom minek, mikor még a tavaly bejelentett, és már elvileg kapható eszközöket sem képesek szállítani (az új Boeing panelek közül). Kicsit csalódás, hogy csak Airbus fejlesztések jönnek, kivéve a Yoke-ot és a pedált. Április elején rendeltem meg több dolgot, most július van, és még mindig sehol semmi. Support szerint majd jön...ok. kínaiak.
Ez van, ezt bele kell kalkulálni ha tőlük vesz az ember. Reálisan, az itt bejelnetett termékeket majd kb. 2027-ben fogják tudni leszállítani. Azt a Yoke-ot is megrendelem ha majd elérhető lesz, ki tudja mikor. Sajnos árat most sem tettek közzé, pedig vártam, mert a bejelentést már év elején megtették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez van, ezt bele kell kalkulálni ha tőlük vesz az ember. Reálisan, az itt bejelnetett termékeket majd kb. 2027-ben fogják tudni leszállítani. Azt a Yoke-ot is megrendelem ha majd elérhető lesz, ki tudja mikor. Sajnos árat most sem tettek közzé, pedig vártam, mert a bejelentést már év elején megtették.
Vesa