- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
Zseni, végre lesznek Airbus ATC és EFIS panelek is, csak nem tudom minek, mikor még a tavaly bejelentett, és már elvileg kapható eszközöket sem képesek szállítani (az új Boeing panelek közül). Kicsit csalódás, hogy csak Airbus fejlesztések jönnek, kivéve a Yoke-ot és a pedált. Április elején rendeltem meg több dolgot, most július van, és még mindig sehol semmi. Support szerint majd jön...ok. kínaiak.
Ez van, ezt bele kell kalkulálni ha tőlük vesz az ember. Reálisan, az itt bejelnetett termékeket majd kb. 2027-ben fogják tudni leszállítani. Azt a Yoke-ot is megrendelem ha majd elérhető lesz, ki tudja mikor. Sajnos árat most sem tettek közzé, pedig vártam, mert a bejelentést már év elején megtették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- LEGO klub
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez van, ezt bele kell kalkulálni ha tőlük vesz az ember. Reálisan, az itt bejelnetett termékeket majd kb. 2027-ben fogják tudni leszállítani. Azt a Yoke-ot is megrendelem ha majd elérhető lesz, ki tudja mikor. Sajnos árat most sem tettek közzé, pedig vártam, mert a bejelentést már év elején megtették.
Vesa