Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Van valami info arrol hogy tulajdonképpen miböl készül a mini?Gondolok itt a borításra, a töltő kábel helyére(nekem porcelánnok tűnik).Vagy amolyan törésteszt féle Pl:hogy ha leesik az asztalrol a metlakitra akkor milyen károkat szenvedhet, vagy valami hasonló.Múlthéten voltam Angliában és a 40GB-os Ipod 200 fontba kerül kint.Kint akartam venni eredeti hálózati töltőt csakhogy sehol sem volt(Legalábbis én nem találtam pedig nagyon kerestem) egy Apple center(Londonban) ahol tartozékokat vehettem volna mivel minden helyen lehetett venni Ipod-ot ahol ilyesmi cuccal foglalkoznak így hát nemigazán van szükség apple centerre.Angliában nagyon elterjedt a mini,azok akik sportolnak Pl:akik naponta futnak a parkban néhány kört azok többsége mind ilyet használ(a csuklópántról és a jellegzetes fülhallgatóról lehetett felismerni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest