- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Nem értem, miért nyitsz ilyesminek topikot, mikor számtalan sok már meglévő is foglalkozik ezzel a problémával...
A másik a topik címe... Rendkívül informatívra sikerült.
A táémát zárom, folytassyátok a linkelt témák v.melyikében...
Köszönöm.Még valami.
Javasolnám a fertőzött fájl megkeresését, és az Unlocker nevű programmal történő eltávolítását a memóriából.
Én eddig így szedtem le több trójait is.
Esetleg a megjelenő hibaüzenetre v. egyéb jelenségekre rákereshetsz a Google segítségével. -
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #12 üzenetére
van valami bravia exe, de nem írja hol van és mi indítja, mert minden le van tiltva
-
Biriboyka
senior tag
Az a baj, hogy a HiJackthis nem indul el.
-
-
Biriboyka
senior tag
válasz
zvaragabor #7 üzenetére
Nincs meg. Azt sem tudom hol van!! Az óránál van egy piros körben egy x és írkálja, hogy fertőzött vagyok...meg ilyeneket. Futtattam Ashampo Antispyware-t, Spyware Doctort, de semelyik sem talált semmit.
-
zvaragabor
senior tag
Csökkentett mód?
Ha megvan maga a trójai állomány, akkor föltöltheted a virustotal.com-ra, ott 32 antivírus ellenőrzi, majd amelyik felismeri, azt érdemes lehet letölteni, és lefuttatni. Mivel egy retro trójairól van szó, így valószínű több cég antivírusát is képe kilőni, első sorban a legismertebbekét(nod, symantec, panda, mcafee...), úgyhogy ha netán azzal sem menne, akkor egy kevésbé ismerttel próbálkozz. Természetesen Csökkentett üzemmódban és kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.start menü, futtatás, beírod: msconfig, majd az automatikus indulás fülön kilövöd azokat az elemeket, amelyek gyanúsak, vagy fölöslegesek.
-
Biriboyka
senior tag
rendszervisszaállítás nem jött össze. bocs, de kurva gyorsan kell a segítség
-
Biriboyka
senior tag
Bekaptam egy olyan trójait amit nem tudok kiírtani! Letiltja a Nod32-t, registryt, task managert és sehol nem találom!
SEGÍTSETEK!!! Nem akarom újrarakni a gépet!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest