Új hozzászólás Aktív témák
-
DacMalac
tag
válasz
elfelejtette #8557 üzenetére
Sztem erre gondoltál: [link]
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
elfelejtette #8561 üzenetére
A hatlapú csavar távtartó szerepet tölt be,, és annak a tetejébe csavarható az a nagyon kicsi kereszthornyú csavar (csillagcsavar). Voltak ilyen-olyan videók elveszett M2-es csavar trükkjeire. Csak videót nem linkelek és meg sem néztem a vacak telefon miatt.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
elfelejtette #8559 üzenetére
Nekem azért nem egyértelmű. A saját második képemen ugyanúgy felsorolja a két gyártót, csak a méretek fel vannak cserélve. Ránézésre a különbség, hogy az egyiket mélyebben tudod betekerni.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
elfelejtette #8557 üzenetére
-
válasz
elfelejtette #4728 üzenetére
Igen ez az én lapomra vonatkozik, azért mondom hogy kvázi uefi mert nem lehetett a fejlesztőnek teljesértékű uefi biost irni, hardver nem támogatja.
Lehet amúgy windows alól is frissiteni, olyat is tettem, meg a weboldalon mellékelt progival dosból.
Sőt uefiről, vissza is tértem award-ra ami egy nagyon nagy húzás volt, mert majdnem lehetetlen visszaflesselni.
Spéci progit fejlesztő gyerek írta egyik forumra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest