Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
kalelhun21 #7054 üzenetére
Nekem egy Gigabyte B450 Aorus Elite alaplapom van egy FSP CMT270 házzal. A házon is van egy dedikált gomb a LED módok használatára, de az RGB Fusion programmal is működik az állítgatás. Nem értek hozzá, nem én raktam össze, de azt láttam hogy az alaplapon nagyon sok, és különböző módon működő RGB LED csatlakozó van. Ezen kívül az alaplap hátoldalán van egy külön LED vezérlő egység, bár azt lehet hogy a házhoz adták, és az említett gombhoz csatlakozik.
(az is lehet hogy a két alaplap eléggé eltér egymástól) -
törölt tag
válasz
kalelhun21 #7059 üzenetére
Passz. Az RGB Fusiont próbáltam én is, de nagyon nem felhasználóbarát program. Vagy én nem értettem hozzá, vagy nem tud kb semmit sem. Még a gyári AMD ledes hűtőt sem tudtam vele vezérelni, mindig csak 1 fix színt tudtam vele beállítani. Ehhez képest az Asus alaplapokhoz adott programmal mindent lehet állítani, színeket, effekteket, sebességet, mindent. Még azt is, hogy ha zenét hallgatok, akkor annak ütemére villogjanak a ledek, stb.
-
zolisx4
őstag
válasz
kalelhun21 #7056 üzenetére
Nekem Gigabyte Z390 Aorus Ultra lapom van,vannak ezzel gondok a memóriákat az alaplapot és a vga-át tudom én is vezérelni az RGB Fusion programmal,de viszont vettem egy RGB Gamdias Aeolus M2 1205R ventilátor szettet,önmagában működik a távirányítóval viszont ha rákötöm az alaplapra akkor nem nagyon lehet vezérelni ha lehet is akkor mindegyik ventilátor más színű nem forog a fény nem olyan mint a videókon,nem is ismeri fel a program,nagyon furán lehet a kimenő színt állítani,de nem működik rendesen.
Ja a másik meg be állítom hogy mondjuk kék legyen akkor bizonyos időközönként felvillan más színbe egy pillanatra.
Én elengedtem fény nélkül használom . -
törölt tag
válasz
kalelhun21 #7056 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz mindenképp ahhoz, hogy szoftveresen állítsd, akkor akár a RESET gombra is rákötheted, és úgy garantáltan fognak változni a színek is, és az effektek is.
-
törölt tag
válasz
kalelhun21 #7054 üzenetére
Ugyanúgy az RGB Fusiont használták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged