- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Erre a részre gondoltam, amit bejelöltem, Ha jól látom, akkor arról tetted fel a képet, ugye? Mert ránézésre jónak tűnik.
(#3759) senki66: Ha a pasztázás is rendben van az MCH borda alatt, akkor nincs több ötletem. Túl újak a RAM-ok a laphoz. Én régebbi (pl. Micron D9GTR, Elpida Hyper) chipes RAM-okkal próbálkoznék azzal a lappal inkább. Nekem az Elpida J1108BASE-MGH-E Hyper chipjeimet a Gulftown-ig bezárólag szárnyaltak, mint a kisangyal, újabb architektúrákkal meg csak jóval a névleges frekvenciájuk (2200MHz CL8-8-8-22, 1,65V) alatt képesek stabilan üzemelni.
A P45 esetén a DDR3 támogatás nem hiszem, hogy a ma kapható legújabb modulokra maradéktalanul kiterjedne, szerintem egy ilyenbe futottál bele. Az aprón akár garival is kaphatsz régebbi gyártmányú, magas feszültségű kiteket, sz lesz nálad az igazi, szerintem.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest