Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz raggg #3758 üzenetére

Erre a részre gondoltam, amit bejelöltem, Ha jól látom, akkor arról tetted fel a képet, ugye? Mert ránézésre jónak tűnik.

(#3759) senki66: Ha a pasztázás is rendben van az MCH borda alatt, akkor nincs több ötletem. Túl újak a RAM-ok a laphoz. Én régebbi (pl. Micron D9GTR, Elpida Hyper) chipes RAM-okkal próbálkoznék azzal a lappal inkább. Nekem az Elpida J1108BASE-MGH-E Hyper chipjeimet a Gulftown-ig bezárólag szárnyaltak, mint a kisangyal, újabb architektúrákkal meg csak jóval a névleges frekvenciájuk (2200MHz CL8-8-8-22, 1,65V) alatt képesek stabilan üzemelni.

A P45 esetén a DDR3 támogatás nem hiszem, hogy a ma kapható legújabb modulokra maradéktalanul kiterjedne, szerintem egy ilyenbe futottál bele. Az aprón akár garival is kaphatsz régebbi gyártmányú, magas feszültségű kiteket, sz lesz nálad az igazi, szerintem.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák