- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Gyakran van a topikban kérdés a Cloudról, illetve a Qpad qh-90-ről, ezeket próbáltam összefoglalni egy cikkben, talán hasznos lehet hogy egyben van.
Hyperx Cloud vs Qpad QH-90
Ha esetleg lenne valami amivel érdemes lenne kiegészíteni írjatok nyugodtan!*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Nekmate #48796 üzenetére
A Cloudnak egy minőségi hi-fi fejhallgató az alapja és igazából csak egy mikrofon van ráaggatva, a hangzása nagyon jó. A Siberiánál pedig inkább csak a nevet kell megfizetni, a hangzása egy normális hangkártya mellett a közelébe sem ér a Cloudnak. Sokkal strapabíróbb is a Cloud, nem műanyag az egész, hanem fémből vannak a fontosabb elemei.
A Siberiat azért használják ennyien mert a Steels. nagyon sokat költ promóra. Otthonra a gémerek is Cloudot vesznek.
A Siberia sem rossz, de a kettő közül egyértelműen a Cloud a jobb vétel.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Pete55555 #45230 üzenetére
Nekem Takstar HD 2000 van, spec. én innen rendeltem. /Igazából volt is vele egy kis probléma és szó nélkül kaptam új darabot, szóval ajánlom a boltot/
Nekem nagyon tetszik a hangja, nagyon szépen, tisztán szól. A mélyben kicsit kevés, viszont nekem a hangkártyán lehet ráadni, egy minimálisat adtam neki pluszba, így teltebbek a mélyek. Gépen nagyon hangos ~30%-os hangerőn használom és nagyon bevált, tényleg ajánlom. Telefonról (iPhone 5) hajtva is jól szól, szóval nincs nagy igénye, viszont kinti használatra nem a legjobb. A metrón pedig különösen rossz, egyszer próbáltam de sajnos csalódtam, így erre a célra vettem egy agybadugós verziót.
A RetroDJ 2-t próbáltam a MM-ban, hát nekem nagyon negatív vele a tapasztalatom. Oké, az ott kiállított Sony-kat, Maxelleket verte, viszont a hangja korán sem volt meggyőző. A HD2000 hangjához képest sokkal tompább volt, kevésbé dinamikus. A design pedig szerintem pocsék, de ez egyéni ízlés dolga.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
5-9k között keresnék futáshoz valami egyszerű fejhallgatót, viszont valami design nem ártana. Alapból egy HD2000-et vennék legszívesebben, de mivel futáshoz lesz és lánynak így kiesik sajnos mert a 2m kábel futásnál zavaró szerintem.
A Maxell RetroDJ is kiesik a design miatt. Tudnátok ajánlani valamit?*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Főként játékra használom ott pedig egyáltalán nem adok rá mélyet mert felesleges. Zenehallgatáskor toltam rá.
A bejáratási időről hallottam, kíváncsi vagyok mennyire fog változni.
Amúgy ennek számítana ha az M-Audio 1814-ről lenne hajtva, vagy itt még felesleges? /Igazából csak be kellene kapcsolni, csak mindig benyomkodni nincs kedvem, de ha számítana a hangjának és jobb mint az Audigy 4, akkor rákötöm arra /*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Megjött az új fejhallgatóm, egy Takstar HD2000. Egy Ozone Attack-ot váltott
Próbáltam már gamer fejhallgatót, Sharkoont, Ozonet, Razert többek között. De ennek valami fantasztikus hangja van, egyszerűen az előző Ozone-al egy lapon sem említhető, pedig a gamer fejhallgatók között nem számít rossznak.
Egy mikrofon + HD2000 kombóval játszok most, kicsit hiányzik hogy nincs egybeépítve mint az Ozone esetén, illetve a hangszabályzó is hiányzik, de a hang tényleg kárpótol.
Alapjába véve kevés a mély, a magasok viszont nagyon gyönyörűen szólnak. A hangkártyámon állítható a mély, oda lehet neki tolni +12db-t , +8 környékén már nagyon megjön a hangja, zenehallgatásra is kiváló. Kellemes, ezt az Ozone-al nem lehetett megtenni (Már plusz 2-3db-től teljesen recsegett, egyszerűen nem bírta, azt hittem hogy a hangkártyám torzít ennyire de nem..)
Egy Audigy4-es hangkártyával hajtom, van egy M-audio 1814-em, majd később megnézem azzal is a hangját, de egyelőre így is nagyon tiszta, szerintem bőven elég neki az Audigy 4. Az alaplapi Realtekkel sem szólt rosszul, de azért itt már érezni a különbséget valóban.A játékban sokkal jobban meghallom hogy honnan is jönnek, teljesen nyugodtan oda tudok célozni, míg idáig nagyon pontatlan volt hogy honnan is jönnek a hangok.
Néhány tévhit amit itt olvastam.
Halk: Ott valami nagy gond lehetett a hangkártyával mert baromi hangos, maximumra nem is mertem feltenni inkább 30% körül lavírozgatok.
Kevés mély: Normális hangkártyával állítható, így pedig bőven elég és szép mélyek hozhatóak ki belőle. Alapon tényleg nem olyan sok a mély, viszont kevésnek ott sem mondanám. Pedig én szeretem a mélyebb hangokat.
Nagyon gyenge anyagminőség: Az anyagminősége természetesen nem vetekszik a 30k-s fejhallgatóakkal, de nem az a tipikus gagyi fröccsentett műanyag. A zongoralakk unszimpatikus mert gyűjti az ujjlenyomatot, de nem rossz ez a minőség, ebben a kategóriában pedig főleg.
A párnái kényelmesek több óra játék után is, az EQ-t végre elfelejthettem (idáig sokat javított az előzőn).
Btw. a posta ingyen volt, mivel előre fizettem átutalással.
A topicba idáig nem kérdeztem, csak a hozzászólásokat olvastam a kereső használatával, köszönöm az ajánlásokat még ha nem is nekem érkeztek, de sokkal könnyebb volt így megvenni a fejhallgatót.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5