- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
lorcsi #96296 üzenetére
Sajnos az 559-eset pont nem hallottam. Valaki isteníti a hangját, de már volt olyan fórumtárs is, aki azt nyilatkozta, hogy a legszarabb fejes, amit hallott. Ami miatt neked nem instant get, hogy 6,3-as dugója van, szóval vagy egy adapter kell még, hogy be tudd dugni a Xonarba, vagy vezeték csere. Vagy egy másik DAC/AMP. Utóbbi ügyében ITT tudsz segítséget kérni.
-
Sinesol
veterán
válasz
lorcsi #96287 üzenetére
Mennyit költenel ra? Amennyire emlekszem, a HD330 egy melyben gazdagabb, nagyjsbol V karakterü fejes. Ennek mondjuk megfelelhet a Philips Fidelio X2HR. Egesz gyakran akciozzak is külföldi oldalakon, ha jol emlekszem talán 100-120 euro körül megy. A Sennheiser HD599 is jo lehet, az is gyakran van akciozva, hasonlo arban mozog eu-s amazonon.
-
Dorien
veterán
válasz
lorcsi #96268 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvasgatva [link] mindkét plüss párna (EDT990V és VB) jelentősen csökkenti a basszus mennyiséget a gyári HD330 párnához képest. Ha nagyjából az eredeti hangot szeretnéd, akkor inkább az EDT770 vonalon kell elindulni. [link] Itt a bőr a legolcsóbb és ezzel kapod a legtöbb mélyet is. A szürke plüss párna viszont itt is brutál komfortos, így meghallgatás nélkül én azt venném.
-
Dorien
veterán
válasz
lorcsi #96268 üzenetére
Tipp: Beyerdynamic DT880 / 990 plüss párna [link] [link] [link]
A szürke messze a legfinomabb anyag, amiből valaha fülpárnát készítettek, a fekete pedig kiegyensúlyozottabbá teszi a hangképet. Tehát ha érzésre túl sok a mély és magas, célszerű ez utóbbit választani. Nem olcsók, de gyorsan nálad van és a komfort ég és föld a HD330 gyári hártyás műbőr párnájához képest. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
lorcsi #96275 üzenetére
Igen, én is azt számolgattam, hogy ha rendeled a pántot, a párnát, rámegy a vámkezelés, akkor nem lesz olyan jó bót. Ha "méretre" veszed, lehet olcsóbban jössz ki. Ezek a hibrid párnák elég jól bírják. Én már 3-at rendeltem, egy ment cimborának, egyet használok a TV nézős Sonymon, a 3. meg a "zajcsillapítós" Videotomon. A hang viszont változik, a közepet elnyomja, V irányba tolja a tonalitást, és nagyobb hangerő kell.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
lorcsi #96271 üzenetére
Márc. 27-et ír érkezési határidőnek. 399/799.- Ft vámkezelési díjat kell hozzá számolni. Én az elmúlt 3-4 rendelésemre egyszer fizettem. Igaz, akkor csesztek előre értesíteni elektronikusan, szóval helyben kellett a magasabb díjat fizetni.
#96270Grampy: Azt nem tudom, hogy az M70X mennyire alkalmas a kiszemelt feladatra, de nem te lennél az első, aki stúdióban használja.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
SOAD19
addikt
Mi lett vele... Ami majd Veled is lesz...
Szépen lassan, egyre feljebb kacsingat az ember. Lecseréltem egy használt Sennheiser HD600-asra, majd csere Beyer DT-880-asra, és idén januárban csere a mostani Audio Technica AD1000-re.
Régen volt már, nem emlékszem, hogy pontosan mennyiért is vettem. Bár, megnézem a privát levelek között, mennyi is volt, anno én isfizikfi:zi'k közreműködésével jutottam hozzá a thomannról.
10k volt, úgy, hogy lepostázta nekem fi:zi'k, maga a fejes 8700 Ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest