- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem igen, minél több tapasztalat, főleg élő zenével. Láthatóan nehezedre esik elhinni, hogy az ember ízlése elmehet egy valóságtól elrugaszkodott irányba. Azt is alátámaszthatom én is (ahogy többen is a topicban), hogy a lehallgató eszköz nem kicsi befolyással van a zenei ízlésünkre. Ha olyan cuccunk van, ami segít kibővíteni a zenei világunkat, az mindenképp jobb, mint ami egy-két dimenzióban játszik jórészt. Persze nem mindenkinek szempont ez, de érdemes tekintettel lenni erre is.
-
-
Dave™
nagyúr
Ja nem tudtam, hogy úton használnád, nekem valamiért a fejhallgató otthoni eszköz
Természetesen útra nem jó a nyitott, semmilyen szempontból. A takarós dolog meg azért nem releváns, mert az új M50 árából kijön a használt AD900 meg a HD600 is (de az 580 biztosan). Szóval nem magas lóról mondom az okosságot, hanem gondolkodtam is előtte
-
fattyu
veterán
nem a zenére gondoltam, hanem az alul felül megyomott hangzásra. Ezt kapod mindenhonnan kb nem csoda. Kell idő amíg visszaáll "normálisra" a füled
Amugymeg megkockáztatom hogy kevés az erősítőd. Az a 770PRO simán jobb füles mint az m50, de ( nekem ) a 840-nél is. Mindenesetre az tény hogy sokkal inkább erősítőigényes mint akár a Shure akár az AT.
-
DBAtti
aktív tag
Igen, már kinn van a logout címlaposok közt (nagyon sok változás nem történt).
Épp most kaptam egy bejegyzést, hogy a K518 és K519 elvileg egyforma, csak kiegben és kábelben térnek el. Erről van valakinek információja?
Nem szeretnék hülyeséget terjeszteni, de nekem eléggé eltérőnek tűnt a kettő. Kérem a tapasztalattal rendelkezőket, nyilatkozzanak. Különben kénytelen leszek mégegyszer megkeresni őket XD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest