Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ba cy lus #97010 üzenetére
Hogy a f@szba jön ide a HE560 és társai vagy akár a DAC topik?
Annyit állítottam leegyszerűsítve, hogy a beyerdynamic DT xx0 32 Ohm vs 250 Ohm vs 600 Ohm közül melyiket érdemes választani, ha mobil/alaplap, fejhallgató erősítő vagy hifi erősítő áll rendelkezésre.
- mobilról/alaplapról a 32 Ohm-os verzió szól legjobban* ugyanabból a szériából
- fejhallgató erősítőről a 250 Ohm-os verzió szól legjobban* ugyanabból a szériából
- hifi erősítőről 600 Ohm-os verzió szól legjobban* ugyanabból a szériából* alias legkevésbé sz@rul, leghangosabban és legnagyobb dinamikai tartománnyal
Ezeket hívják tényeknek. A tények teljesen függetlenek attól, hogy te 5 évig használtál 32 Ohm-os DT 770-et, hogy ide kevered a különböző párnák akusztikai tulajdonságait, attól hogy fattyunak mi a véleménye és attól sem változnak meg, ha egy napon keresztül vitatkozol. Nem lesz igazad csak azért mert hülyeségnek állítod be amit írtam és kitartó vagy és olyan vitapontokat cáfolsz meg, amiket soha nem is állítottam. Soha nem állítottam, hogy általánosságban közvetlenül az impedanciától függ az, hogy mi képes kihajtani egy adott fejhallgatót és mi nem, mert ez így nettó hülyeség volna. És azt sem állítottam, hogy a 32 Ohm-os verziók mobilról/alaplapról szólnak a legjobban. Ezeket az álláspontokat felőlem támadhatod, csak akkor engem hagyj ki a dologból, mert ilyeneket nem állítottam (és szerintem senki más sem BTW).
Ha tényeket tartasz hülyeségnek, azt meg téveszmének nevezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest