- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR #4844 üzenetére
Tényleg, a DPI/CPI értéket mivel kell nézni? Próbáltam egy progit, de 200-at írt a 400-as egeremre..
(#4846) Ha nő is lenne alatta, nagyobb domborulatok is lennének
-
törölt tag
válasz
jaffa 2843 #4812 üzenetére
Mert relatíve puha. A serpenyőkön nem tudom melyik változat van, de az "porózusabb" (ha közelről nézed, mintha kis, szemcsés anyaggal lenne elegyítve) Az és "érzékeny", de azért jóval ellenállóbb. Lehet, hogy valamilyen rakétafej borításra szánt változattal jobban járnánk, de valami azt súgja az még egy darabig várat magára
(#4813) drtimot: Nem, csak nem mindig (szinte sosem) fogalmazok kielégítő mértékben közérthetően, vagy bocsátkozom részletekbe. Alapvetően a "szélsőségek" (túl sok, vagy túl kevés sample/jel) zavarják össze az egér érzékelőjét (meg minden mást, digitális képalkotó/rögzítő rendszereket, mikrofonokat, neutrínó detektáló klórhidrát kádak kisüléselemzőit, akármit gyakorlatilag, ami mintavételen alapul) Sok üveg egérpad szintén "fehér", vagy világos árnyalatú, mégis működnek.
-
törölt tag
válasz
drtimot #4810 üzenetére
Nem a feketén, vagy a fehéren (tehát a színen) volt a fő hangsúly. Az egérben lévő ccd mindákat vesz ciklikusan ismétlődő gyors egymásutánban, hogy felmérje pillanatnyi helyzetét, ami viszonyítási alapot ad elmuzduláskor (vagy épp azt jelzi, hogy nincs, tehát áll) Ha a felület sima, vagy egyáltalán nem barázdált, netán tükröződő (teljesen, vagy részben, mint a fehér ptfe is) vagy az optikájának a fényével totál megegyező, akkor nem tud elegendő mintát gyűjteni. De ha pl. adott egy teljesen homogén és sima sötét felület (vagy full fekete akár) azon se nagyon fog boldogulni, tehát ennyiből nem domináns a szín. Ha viszont túl világos, ugyanakkor barázdált, akkor még működhet, de kisebb hatásfokkal, mintha sötétebb árnyalatú lenne, mert akkor meg a bőség zavara ront a hatékonyságán. Az összes profi egérpadon (legyen az szövet, savmart üveg, vagy fém) mikrobarázdákat láthatsz és egyik sem teljesen homogén. Az okok a fentiekben keresendők (szerintem) de mivel sem egér/egérpad szakértő, sem optoelektronikai mérnök nem vagyok, így nem lehetek 100%-osan egzakt. ha tévednék, majd kijavít valaki
-
törölt tag
válasz
jaffa 2843 #4808 üzenetére
Én arra a fajta fekete bevonatra értettem, amelyik a profibb sütőalkalmatosságokon is van, ill. amit pár erre specializálódott szinterező cég használ. A fehéren nem csoda, hogy nem talál támpontot a mintavételezéshez, főleg, ha még tükörsima is. Ha valakinek fémből kell (mint emberünknek) főleg, ha jókora/egyedi méretű, akkor talán nem akkora hülyeség egy rozsdamentes acéllemezt leszintereztetni azzal sötétebbik fajta teflonnal, mint amilyennek elsőre tűnhet
-
törölt tag
válasz
jaffa 2843 #4798 üzenetére
Feketén sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest