- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem prokra gondoltam, hanem aiming communityben (voltaic, yuki stb.) csúcs aimerek akik vágják a piacot és az utolsó utáni random skatet meg griptapet is kipróbálták már, van többtíz üvegpadjuk és megtöbb szövet meg 50 egerük stb, mellette pedig Zenith rankot lőnek több/sok/minden benchmarkban. Ők főleg aimlaboznak és kovaaksoznak, nem cs stb. prok. Ilyenben ők a mérce nálam, nem akik a stagen játszanak a kupáért. Tőlük karakter használatot meg stratégiát lehet elnézni

Matty, Viscose, mingod csak, hogy a leghíresebbeket említsem. -
0xmilan
addikt
Az en sleeve-em egy hosszu szaru zokni, aminek levagtam a veget, de ne mondjatok el senkinek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi
üzenetére
Az alján PTFE van.
A prók jó része kb. azt sem tudja, hogy mi van a gépében, nemhogy még a piaci lehetőségeket is behatóan ismerje. Illetve ami Lyózsinak a szikret szósz, nem biztos, hogy Lyánosnak is az lesz, és vica versa. Ennyi lövölde után ennek mán evidenciának kéne lennie.
Részemről próbáltam hasonlót, és szerintem nem rossz.
-
Csandi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Nincs bajom a sleeve-el, ez viszont nem tűnik szimpatikusnak. Bumszli, meg úgy fogatod fel kb mint egy órát. Biztos jó ha valaki carpal tunnel-es de ha nem akkor kényelmetlennek, zavarónak meg értelmetlennek tűnik.
Ha ez lenne a secret sauce tuti minden aimer nyomatná. -
Csandi
addikt
válasz
PCProfessor
üzenetére
Én nem vagyok fázós de 20 fokos szobában lehet nekem is hideg lenne egy üveg pad. 22-23 fokban már egészen más, de hát van fűtés. Én az ujjaimon szoktam észrevenni, hogy ha hidegebb akkor nem úgy mozog ahogy akarom, akkor is inkább fűtők de ne menjen ra aiming teljesítmény

-
Csandi
addikt
válasz
PCProfessor
üzenetére
Meg ugye sleeve vs no sleeve, haverom a Beastre azt mondja sleeve nélkül játszhatatlan de pl. a Singularity-re azt írták, hogy annak nem feltétlen kell.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Csandi
üzenetére
Pontosan. Dot>donut. Nagyon kevesen említik meg, donut közepére beszorul porszem amit nehezebb eltávolítani mint dotról(főleg ha a ragasztás kilóg belül). Játék hevében olyat karistol, hogy felugrasz a székből, aminek újra le kell csiszolódnia és akkor már hangosabb a dolog+kis időbe telik. A másik amiről senki nem beszél az, hogy pakolod rajta az egeret. Néha 1-1 alkalommal hirtelen fel le veszed és bumm, már zajt is csaptál, akaratlanul is. Ez a rész is mindenképp hangosabb mint a szövetpad, talptól függetlenül. Nem akarlak elrettenteni, csak leírom, mert ezeket 1%-ban említik meg és elég sok embernek hasznos info lehet.
-
Csandi
addikt
válasz
gaben22
üzenetére
Lehet leadok akkor egy ilyen rendelést aztán yolo

(Scyrox V8-am van ami szinte ugyanaz mint az X2H CrazyLight csak gondoltam azt befogom melósnak és veszek egy Pulsar-t mainnek de persze a fekete pont nincs készleten csak a fehér
)Egy dolog zavar a Singularity-vel, a 42cm es szélesség. jelenleg 50cm/360-on vagyok, ennél gyorsabbra üvegpadon nem gondolom, hogy tenném, max épp ellenkezőleg. Így is aimlabban gyakran elfogy a padom tracking scnearioknál pedig az XL-es Shogun 56x48cm.
-
gaben22
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Kipróbálni mindig jó dolog új dolgokat. Nekem 2 egér van most kéz alatt a VA-005-ön, Jade Air (zöld X-Raypad) van fenn mindkettőn, egyiken sokat használt kopott Jade, másikon keveset használt és óriási különbség van zajban a kettő között. Újonnan isten, kopottan meg zajosabb jóval és még a textúrája is nagyon más lesz, így ha üvegre mész és zaj számít, akkor valószínűleg gyakran kell csereberélgetned a talpakat. Ugyanitt megjegyzem rohadt nagy üzlet lehet kínaiaknak ez, ahhoz képest, hogy milyen kevés anyag megy ezekbe a pöttyökbe, jogdíjat se kell fizetniük, elég kemény haszon lehet rajtuk.
-
Csandi
addikt
Voltam megnézni haverom Tekkusai Beast-jét, ahhoz amik jártak "hangtompított" dotok elég halkak, az a szint vállalható sztem.
Olvasgattam még azóta, valszeg dot>donut nekem is ahogy feljebb is írta PCProfessor, viszont egy atom korcsolyapályába nem hiszem, hogy beleugranék. (Ezért is lenne egy tök jó opció a Singularity ahogy olvastam) Redditről meg aiming community twitterekről összeszedve az infokat, azt találtam, hogy ha halkat szeretnék ami lassú és relatív tartós is akkor Obsidian Air Pro, ha kevésbé lassú akkor sima Obsidian Air, viszont a GLSSWRKS-ökhöz ami jár Ghostglides Cyclone (Pro?) szintén egy erős versenyzőnek tűnik bár a sebességéről pontos infom nincs. A Jade Air viszont gyakran cserélős azt mondják meg nekem tuti túl gyors lenne. (Persze ez a legkisebb tétel rendelek 4-5 félét 1-1 csomaggal aztán kipróbálgatom.)
Nincs bajom amúgy a mostani padommal, mindig is control szövetes voltam és az eddigi kedvenc Zero-mat is übereli most a Kurosun Shogun de nyilván szeretek új dolgokat próbálgatni ahogy gondolom ti is, illetve most inkább tracking heavy játékokkal játszom meg fogok játszani megint amihez kevesebb static friction nem feltétlen lenne rossz.
Vagy hagyjam az egészet és csak várjam meg a Kuroson Ninja v2-t? Kb. egy hónap és jön, az ugye a speed szövet padjuk új modellje.
-
gaben22
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Éjjel minden fokozottan hallatszik, ha hang mégis számít, akkor valami puhább PTFE (pl. Jade Air meg hasonlók vagy gyárthatsz hangtompítást magadnak is majd), de még akkor is gyakran cserélve és még akkor is lesz neki hangja.
-
Csandi
addikt
válasz
PCProfessor
üzenetére
Engem nem zavarna a hang de a jelenlegi lakásban egy térben van a gép az alvással, és párom nem zavarnám vele ha aludna. Akkor lehet ezt most elengedem és revisitelem egy másik lakásban

-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Csandi
üzenetére
Nyár előtt váltottam én is, liqquidg kolléga ajánlott talpakat(én speedet szeretem). Bármelyiket választod az összes hangosabb lesz mint szöveten, jóval hangosabb. Donut halkabb viszont füles néllkül az is hangos szerintem. Kophat máshogy is, ami miatt mozoghat is az egér a padon.
-
Csandi
addikt
Tekkusai Singularity elég olcsó 50eur, azzal van értelme belepróbáni az üvegpad világba? Azt írják olyan érzés a felülete mint amikor jégkaparóval szeded le a jeget, és uncoated. Mérete kicsit kicsi 49x42 de ennyi pénzért nem gáz. (50x50 jobb lenne nyilván)
Coatedot szerintem nem szeretnék, azt szövetben sem szerettem.
Wallhack VA-005 is szimpi lenne, de nem tudom elsőre rögtön egy ilyen full speedbe ugrani milyen lenne. Meg SP-005 is jön ahogy látom. Nem tudom az miben más.
Skatek: Gondolom dot skate must. Azon kívül vannak ezek a hangtompítottak az jó? Vagy mi ajánlott?
-
A Möbelix Milán 2 írógépasztalra:
-
gaben22
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Skate-tel sokat lehet változtatni ezen, ha zaj másodlagos, akkor bőven tudsz majd miből válogatni (pl. UHMWPE anyagból is, ami cserébe tartósabb). Tekkusai és Glsswrks ugyanaz a tulaj(donosi kör), előbbi névvel már nem ad ki több egérpadot, audio cuccokra megy rá. Glsswrks padok coatingos padok, azt érdemes szem előtt tartani (ugye Grand Canyont is csak kivájta az a fránya víz úgyhogy coating se fog örökké tartani, Cerapad tudna erről mesélni...). Köv. Glsswrks majd a Polarity lesz egyszer, hogy milyen lesz arról sok konkrétum nincs még. Wallhack CR-005 jön majd valamikor (már itt kéne lennie), nekem VA-005 van, az a másik véglet náluk, CR-005-öt "nagyon" control padnak reklámozzák (és nem mellékesen valószínűleg egértalp gyilkosnak is).
-
Csandi
addikt
Sziasztok. Na furdal a kiváncsíság belenéznék egy üveg padba szerintem.
Olyat szeretnék ami azért üveges körökben controlosabb, mivel eddigi control szövet padjaimhoz képest az is tuti korcsolyapálya lesz. Mivel érdemes kezdeni?
Tekkusai nem limited modeljét néztem a Singularity, vagy várjak egy kövi GLSSWRKS release-t, vagy az új Wallhack, vagy pedig amit most a Tekkusai tulaja is promozott az a lovag mintás ami a fentebbi gyűjtemény képen is ott van jobb alul, az nemsoká jön EU-ba ez: [link] -
-
Erikkk26
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Oh. Valóban, ezt benéztem, már fáradt voltam.

Ha kérhetem, egy legalább 800x350mm-es padra valakitől még kérnék szépen javaslatot, köszönöm!
-
Enton
addikt
-
Erikkk26
tag
Sziasztok!
Esedékes lenne lecserélni mostani egérpadomat mert nem érzem már olyan stabilnak az egér mozgását rajt, mit ajánlanátok?
(Megjegyzem mostani padommal sem volt problémám eddig, míg el nem kopott, nem esport szinten játszom shooter-ekkel.)1. Mennyi a keret?
max. 6-10e Ft2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
igen3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
legyen minimum:
40x35cm4. Milyen egérrel fogod használni?
Marsback Zephyr Pro5. Van-e valami konkrét preferenciád?
- -
gaben22
senior tag
Elég erős gyűjti, ha jól gondolom a duplázott Glsswrks cuccok azért vannak, mert ők kiadnak 1-1 verziót a világnak meg külön Japánnak is (színvilág picit más), Zánból is van/lesz, ha jól emlékszem. Egy ideig annyira nem követtem történéseket így Hanaról lemaradtam, kinézet sose érdekelt, de speciel Hana design tetszik ill egy control(abb) üveget is kipróbálnék szívesen.
-
Enton
addikt
Endgame gear-es gyűjtemény x-ről lopva:

-
-
Dzs3K
csendes tag
Alkarral fel szoktam mászni amikor ténylegesen játszom, 60x60-as hely van de nagyátlagba 50x50-es padok vannak, volt egy XL-es Artisanom az széltére jó lett volna magassába nem volt az igazi számomra.
-
Dzs3K
csendes tag
Sziasztok! Speed pad-et keresnék, de csak szövetet. Hol tudnék belépő áron beszerezni és vámmal nem bajlódni? Méretbe legalább 50x50-es legyen ha kicsit nagyobb az se baj, márka szerintem mindegy, és max 20 ezret költenék egy padra.
-
-
gaben22
senior tag
válasz
RafaelEKH
üzenetére
Függ az üvegpadtól is mind a sebesség mind a hang. PTFE általában halkabb és gyorsabb UHMW-PE-hez képest, cserébe sokkal gyorsabban kopnak. Van már sok pöttyöm, de csomót ki se próbáltam még. Általában X-Raypad Jade népszerű választás, ha el akarsz indulni valahonnan. Amíg újak, addig nagyon kellemes a textúrájuk, halkak is, de ahogy elkezdenek kopni úgy lesznek egyre hangosabbak (egérpad függő mennyire). Lehet játszani még kis pöttyökkel, donut shape skate-ekkel, stb. Alábbi képről vehetsz ötleteket, aztán az alapján elkezdhetsz kutakodni. Neten találsz összehasonlítást, de mindegyik szubjektív meg függ a padtól is, user mennyire nyomja rá, stb. Ultraglide relatíve olcsó választás (csak ne felejtsd el levenni a láthatatlan fóliát róluk), arra kb. ezt írják (gyors-lassú): RS>Ice>Speed>Silencers>conventional>control>brake mattes>brake brights.
Halkítani lehet még őket úgy, hogy vékony szivacs/fóliát ragasztasz alájuk. Én Aliról vettem 0.3 és 0.5 mm vastagokat, ráadásul nekem jól jön a mostani egeremen, hogy emelnek a magasságon is.

-
RafaelEKH
tag
Üdv, üveg egérpadhoz milyen skate-et ajánlanátok ami elsődlegesen halk? Másodlagos szempont inkább legyen speed, mint control.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
csidera
kezdő
válasz
Synthwave
üzenetére
A PureTrak MF2 tökéletes lenne, csak az a baj, a szállítási költség másfélszerese magának a terméknek. Ötletem sincs, mennyire szeretem a textúrázott felületet, de ha nem próbálom ki, nem is tudom meg. Ha pedig nem jön be, marad a Steelseries.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
csidera
üzenetére
PureTrak MF2 (vagy CL1 SE).
Vagy ha nem zavar/bejön a textúrázott felület, akkor Endgame Gear MPC890. Ez Cordura, szóval mosógépet inkább ne. De nem is kell: leöblíted hideg vízzel, felviszel rá egy kis szappant, ujjakkal finoman megdolgozod kicsit, majd leöblíted hideg vízzel, és kiteszed száradni.
-
camper
tag
válasz
csidera
üzenetére
Nem jelent előnyt, a szoftverben beállított valaki valamit, nekem inkább önhájpnak tűnik mint valós funkciónak, biztos hogy teljesen másképp emelgeted és döntöd az egeret mikor ezt a tesztet követed és egész másképp a játék hevében. De egyébként is alul adhatsz hozzá custom egérpadot, nem kell razernek lennie.
Így hogy mosható alaposan leszűkül a kör, Steelseries QcK egérpadjaim közül van ami már 10 éves és mosógépben mosom őket, gyorsmosás max 30 fokon, kevés folyékony mosószer, öblítő és ecet nélkül, sőt az ecet kifejezetten tilos, fektesd be a gépbe - és persze szólóban mosd ne valami mással együtt - aljával a dob felé, centrifuga nélkül, ruhaszárítón végigfektetve pár óra és megszárad. Kisimul újra az asztalon, sőt igazából el sem vetemedik, olyan lesz mintha új lenne.
A Razert ne vegyed, bár minden razer padot nem ismerek, de a legnépszerűbb és ami belefér ebbe az árba az a razer gigantus, aki ismerősömnél láttam mindnél elkezdett a felső szövet rész leválni, pedig a mosásig még el sem jutottak vele.
[link] Steelseries Qck, XXL vagy L méret kell neked, ne keverd össze a Qck Heavy-vel, az egy másik pad.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok,
Bocs ha nem tartozik ide, de ha valaki tudna segiteni, azt megköszönném. Honnan tudnék egértalpat rendelni? Nézegettem az X raypad Jade Airt, de egy magyar bolt nincs ahonnan meg tudnám rendelni. Vagy ha van valakinek alternativa szivesen fogadom azt is.
Előre is köszönöm. -
gaben22
senior tag
Megjött a Zán. Bakker ez olyan, mint egy jégpálya. Wallhack VA-005-tel összehasonlítva is sokkal gyorsabb, még használt X-Raypad Jade-en is, újon meg... Ez már nekem azt hiszem túlzás lesz. Cserébe halkabb még használt Jade-en is. Viszont VA-005 sokkal jobban kezeli a vizet. Letörölgeted és látod ahogy párolog el róla a folyadék és megy össze a nedves felület, mintha alkohol lenne rajta. Zánon meg percekig rajta maradt.
-
csidera
kezdő
Sziasztok, fél év után arra jutottam, mégis jól jönne egy egérpad.
- 10.000-15.000 forint körül nézegetnék,
- az új terméket preferálnám,
- 800 DPI-hoz vagyok szokva, de mivel billentyűzet alá is menne így 80-100cm x 40-50cm lenne az ideális méret,
- Razer Deathadder V2 x Hyperspeed alá kerülne. (Itt felmerült bennem a kérdés, hogy Razer egérpadok jelenthetnek előnyt kompatibilitás szempontjából?),
- Hatalmas előny lenne ha alacsony hőfokon és intenzitáson mosható lenne, színből pedig fekete lenne az optimális.Előre is köszönöm a segítséget.
-
0xmilan
addikt
Uj uvegpad a Lidl kinalataban.

Sajnos csak 52x30 cm, de ha min. 50x40 lenne, akkor tuti vettem volna.
-
Enton
addikt
-
Phobion
addikt
Köszönöm a tanácsokat mindenkitől!
Megnézem akkor az X-Raypad-ot.
-
Phobion
addikt
Nézegettem az összefoglalóban linkelt excelt, sajnos nem sok opció van 800 széles egérpadra.
Ezek közül ti melyiket vennétek? ( Lamzu Maya X-et veszek mellé jövő hónapban. )
- Grupo Erik - LOTR
- Grupo Erik - The Mandalorian
- Yimomoyi Mouspad
- COUGAR Arena Gaming
- Logitech Studio Series Grey 956-000052 -
Phobion
addikt
Sziasztok
Ilyen szép, rajzos egérpadot szeretnék, mint ez: [link]
De sajnos 80x40-es méretre lenne szükségem.
Hol érdemes nézegetnem ekkora méretben minőségi egérpadokat?
-
Enton
addikt
-
4nick8
őstag
-
Enton
addikt
Gyakrabban cserélgetem mint az alsógatyámat.
De amúgy már nem sok ujjat tudnak mutatni, sikerült már elég sok féle/fajtát kipróbálnom immár, így majd idővel el is fognak fogyni ezek, gondolom.
Nemrég egyet elvittek.
Nehéz döntés volt, de "becseréltem" egy másikra vagy egy egérre, ezt attól függ, hogy honnan nézzük.
Az augusztusi felhozatalból is már csak egy fogott meg.Meg egy kis marketing is:
-
-
Enton
addikt
Nafene megvan az ehónapi is, vajon mennyi lesz még:
-
Csandi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Egyetértek, az a vonal is tök jó. Csak az már annyi volt itt, ez egy kellemes változatosság volt
na meg árban is, a shippingel együtt egál az Artisannal, de anélkül is alig marad el tőle. Szóval fair, ha adnak is érte valamit (amellett, hogy jó a pad persze)
koxx: Szerintem az még odébb van mire nálam üveg egérpadot látunk, de nem mondom, hogy soha
-
-
Csandi
addikt
-
Csandi
addikt
válasz
Mephike
üzenetére
Redditen beszélgettem róla tulajokkal, így nem full vakon ugrottam bele. Úgy gondoltam a Zero daidai-nál ami az eddig kipróbáltak közül a kedvenc padom ez méginkább belefog illeni a “profilomba”.
Öregszem, egy hangyafasznyit gyorsabbat akartam de továbbra is controlt, illetve örülök, hogy van rajta art

Ahogy írják ennek tényleg egy ilyen extrán smooth felülete van mint a Jupiternek, de annyira mint annak azért nem teljesen, az már olyan kevésbe controllált smooth érzés, ez most rövid próba után abszolút control de mégis egy smoothabb élmény mint a Zero daidai. (Direkt emelem ki, hogy narancs mert a fekete lassabb és oilybb érzésű)
Raidennél egyértelműen lassabb.
Az alja nem tapad annyira mint az Artisan, de azért nem nyilván nem csúszkál. Ezt könnyen felemelem az asztalról, Artisan mint egy tépőzár, úgy fel kell tépni. Nyilván ez asztaltól is függ.
Csomagolás, prezentáció 10/10, 500 rétegben volt, gyönyörű dobozokkal és mintákkal, jó minőség, nagy élmény volt kibontani.
A pad jóval keményebb mint a Soft Artisanok, nem tudod úgy benyomni az ujjaddal mint egy szivacsot az aljáig.
Majd több próba után írok konkrétabb tapasztalatokat, de ugye most egér váltás is volt fele olyan súlyúra mint az előző, így a kettő együtt már tényleg tök más élmény lesz mint eddig

Ja meg az XL tényleg lóbaszó, 56x48cm. Eddig csak 50x50 volt a legnagyobb amim volt, szerintem az a tökéletes méret, ennél már megmerem kockáztatni, hogy túl nagy. De nem baj, nem gátol semmiben ha nagyobb, csak talán ez az a méret ami már fölösleges nekem is a low sensimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest