- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Mephike #15320 üzenetére
Innen van, ha jól tippelem a színekből akkor a color F változat: [link]
10e ért nem is sok érte.
Közben döntöttem, hogy talpcsere jön hamarost, csak még azt nem, mire mit:Jelenlegi talpkészlet válogatni, vegyesen gyári és aftermarket mindenfélék.
Na jó a lamzu megkapja a gyári talpait, arra nagyon kíváncsi vagyok milyen, eddig eljutottam de még 4 varia akkor is marad.
Majd még ilyen skatek vannak úton:
-GHOSTGLIDES Edgerunner Cyclone
- Artisan MIZUGUMO FUTAE P8
- Owepowe OP Mouse Skates - Universal Dots 40pcs
- X-raypad Obsidian DIY Mouse Skates - Universal control ...Ki mit koptat üvegen jelenleg, és mi az amire kíváncsi, milyen lehet és majd tervez venni is?
-
Enton
addikt
válasz
Mephike #15320 üzenetére
Még eddig nem sokat sikerült nyúzni, de végülis pár szóban egyedi felületű kicsi(30x25) üveg 3.5mm vastag, én a felület miatt kontrollosabbnak mondanám.
Elsőre úgy voltam vele tuti kicsi lesz, hát mi ez pöpp méret, de még éppen elégnek bizonyult. Kissebbet már nem erőltetnék, főleg nem 490x420-as vagy nagyobb mérethez szokottaknál.Minőségi kivetést a hátoldalán taláni ha keresünk, 6 gumipötty és látványos védelem nélküli grafika, ami szerintem sérülékeny de nem álltam neki kapargászni vagy ilyenek, de érintésre érződik hogy kényes felület.
Ezen felület miatt a hangja is a hangosabbak közzé sorolható.Felület:
háta:
A beszerzési link és ilyen témában majd a liqquidg kollégától megérdeklődjük, tőle jött kipróbálásra, ha jól rémlik azt mondta ezt ő vette, de majd én is rákérdezek nála azért.Erről eddig nem olvastam még, de simán elképzelhető(20 üvegpad lesz szíves, 60-an lett és a többit megtartjuk
) meg még mindig van pár bolt aki ilyet kínál most hogy rákerestem én is.
-
hibavissza
veterán
válasz
Mephike #15312 üzenetére
A szépségen felesleges vitatkozni, mindenkinek más fog tetszeni.
Közoktatás pedig törekszik edukálni a szaporulatot művtöri keretében. Nem sok sikerrel. Ez a manga irányzat minden jóérzésű embernél triggereli azt a feelinget amit egy 1982-es, miskolci panelben lakó, metálos kamasz szobája láttán érzett.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Mephike #15237 üzenetére
ATK Sky L Gaming Egérpad 490 x 420mm - Narancssárga Narancssárga 6 550 Ft
Nem igazán értem, valahol a nagyot XL - nek írják máshol meg L - nek.
A hivatalos oldalon meg Large meg Small van.
A bestmarkt - on meg csak a nagy van L meg XL néven 20mm eltéréssel.. wtf
A hivatalos oldalán ezek a méretek vannak:
Dimensions: 490 x 400 x 4mm / 360 x 300 x 4mm
Szerintem is a kicsi lehet a 6550FT - os és itt valami elírás történt.. -
camper
tag
válasz
Mephike #15131 üzenetére
Mephike ez egy szimpla füllentés amit írsz, sosem mondtam senkinek hogy ez a legjobb, valaki bekérdezett mit vegyen 10k-ból, ti beírnátok 20-an az általatok javasoltat, én pedig azt egyedül amit én javaslok erre a keretre. Ő pedig eldönti. Lövésem sincs melyik a világ legjobb egérpadja, ahogyan itt senkinek sincs, hisz ez egyénfüggő.
Nem mellesleg a ti javaslataitok alapján több próbálkozásom volt váltani, mind kivétel nélkül csalódás volt.
A tapasztalat megjegyzésed pedig... ebbe bele se menjünk. -
Corsa02
őstag
válasz
Mephike #15036 üzenetére
Sziasztok!
Köszi az ajánlásokat, megérkezett tegnap az ATK Sky XSoft (nagyobbik, fekete)
Ez a pad most nálam egy több mint 13 éve használatban lévő Gigabyte Ghost-ot váltott.
COD BO6-al tudtam csak eddig két kört menni multiban, tehát ennyi a tapasztalat egyelőre.Ami tetszik:
- Kellemes tapintású, kényelmes a csuklómnak
- jól tapad az asztalon, meg sem mozdul
- jó a kontroll, ami ott érezhető, hogy egy gyors mozdulat után könnyű a célzás/lövés
- tetszik, hogy körben el van varrva, nem karcol és nem fog feljönni a szövetAmit szoknom kell:
- kicsit lassabb a pad mint az előző volt, mintha kicsit nagyobb "erő" kellene az egér mozgatásához, lehet majd bekopik, vagy kell majd állítanom az érzékenységen. Nem jelentős a különbség, de érezhető.Ami nem tetszik:
- ilyen nincsAzt gondolom, hogy ár/érték arányban ez az egérpad rendben van.
-
camper
tag
válasz
Mephike #15045 üzenetére
Nem tudom hol beszélek vastagságról, épp most rendeltem egy 6mm vastag padot kíváncsiságból. Bár ha már vastagság megjegyezném a Qck 2mm-es padot két ujjal 1-1,5mm-re tudom összenyomni és a 6mm-es Saturnt szintén 1-1,5mm-re.
De szerintem ugyanazt mondjuk, a lényeg a más élmény, akár még játékfüggő is melyik a jobb döntés.Synthwave: természetesen az steelseries qck kerül a mosásba, az LGG-t nem jutna eszembe, már kiokosodtam videókból meg itt is írta valaki, hogy tilos.
-
camper
tag
válasz
Mephike #15032 üzenetére
Mit diktál a piac? Mit jelent ez? Egyáltalán mit értesz piac alatt, a termékeket hájpoló youtubereket vagy mit?
Te mit ajánlasz neki 10ezer alatt? Amire én majd beírhatom, hogy ez nem megoldás mindenre és mindenkinek.omfgk egy egérpadnak nem az a dolga, hogy szép fényes legyen. Már a 350mm szélesség egy határ, a 300 biztosan kevés, a 400mm azért széltében is érdemes lenne elérni, ha már új padot vásárol.
Lenovo Legion, A4tech X7, Rapture Respawn 3 nap után mentek fel a polcra, a gagyi padok tök jók két napig, de utána kiderül hogy nem jók. Mellettük figyel még a HyperX Fury S, Odin Infinity és most már az LGG Saturn Pro is. De ez utóbbiak nem azért mert gagyik, ezeknél nekem van egyedi hasfájásom. -
Enton
addikt
válasz
Mephike #15017 üzenetére
Ha lehet mondani élőben még szebb, csillogós felülte révén minden szögből kicsit más árnyalatú lámpafénynél. Rendes napsütésben még meg se néztem, nem sokat süt erre fele meg mindig felhős.
Van a bal szemében egy kis pötty arra folyton azt haluzom most sikerült összekennem valami trutyival, monitor fénynél nagyon becsapós.
Meg nagyon passzol a fő bill-hez is:
A q3 kékje sokkal rikítóbb világoskék, de azt meg ezelőtti karácsonykor faternek adtam.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mephike #14953 üzenetére
Köszi! leggyorsabb pad kellene, vastag szövetből volt a kívánságom, akkor melyik felelne meg ennek 15k-ig vagy amilyen áron lehet kapni?
-
Exodius
őstag
válasz
Mephike #14667 üzenetére
Sok választásom gondolom nincs, ha mostanában kell. Bár a Razer darabja [link] megint komolyabbnak tűnik, és ahogy látom az meg műbor, szóval előbb utóbb az is megadná magát.
Glorious-t, Kensington-t meg nem tudom miféle.Kézművesbe ez [link] még érdekes lehet, de róluk meg nem találtam túl sok infót, hogy mennyire jó-e a termék. Leírás alapján szimpatikus a hozzáállás.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Mephike #12849 üzenetére
Az X-raypad Aqua Control+-t gyártják custom méretben és custom mintával, de ha nem egetverően nagyon muszáj ekkora terítő, szerintem fölösleges így lekorlátoznod a választékot; vehetsz akkorát, amekkorát ténylegesen használsz is, a mostani meg maradhat alatta abrosznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest