- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
0xmilan #14892 üzenetére
Az sokkal előbb kikerget a multiverzumból a hangjával, minthogy tönkretedd.
Üvegnél PTFE esetén ez maximum pár hónap, de személyes tapasztalatból én inkább pár hetet mondanék, ami után elkezd kicsit karistolni. Legalábbis Icemat 2.0-n, ami tükörsima.
Ezért figyelt be az UHMW-PE-t, ami a brosúra szerint elvileg 250x tovább bírja. Ha már csak 100x, az is durva. Meg valamivel halkabb is. Direkt üveghez van.
Végül vettem 8x Obsidian Prót. Szerintem négy megy majd a HTX-re.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
0xmilan #14882 üzenetére
Vannak olyanok, amiket lehet mosógépben mosni. 30 fokon, kímélő programmal, mosószer és centrifuga nélkül + mosózsákban.
Persze a poliuretán/poron/alfa cellás alapú padok – amiket az ember 2024-ben keresne – nem ilyenek.
Ettől függetlenül nincs az a szövetpad, ami TÍZ év és számtalan mosás után ne tarlóra kopott lábtörlő lenne. Már persze, ha használták is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
0xmilan #14858 üzenetére
Tudom, azért volt benne a "nekem".
14,6 cm/360°
"es nem bannam, ha lenne egy 700 x 500 mm-es (vagy meg nagyobb) Skypad 3.0 XXL"
Azért ez már tényleg a túlzás kategória. Ekkora mozdulatok nem csak fárasztóak, de nagyon lassúak is tartósabb high level playhez. Meg a kéznek/karnak sem jó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
0xmilan #14768 üzenetére
A SkyPAD 2.0-nak még tűrhetőbb hangja van, mint a 3.0-nak. Vaskos PTFE pöttyökkel egyáltalán nem vészes, pedig én nagyon háklis vagyok a csürüszkölésre.
Ebből a szempontból elvileg a La Onda Glaze is elég jó. Legalábbis videóról jóval barátságosabb volt, mint egy ASUS vagy Razer.
-
válasz
0xmilan #14762 üzenetére
Szerintetek egy ilyen, gondolom textura nelkuli uveg mennyivel lenne rosszabb / masabb, mint pl. egy Skypad, ami direkt erre van tervezve?
Sokkal, tok masra van kitalalva. A konyhai uvegnek mas lesz a feluletkezelese, az edzettsege. A padokon van gumicsillapitas, elek lektekitve. Annyira nem olcso ez a konyhai bizbasz, hogy probalgasd. Az asus uvegpadja 39e ft ha nagyon ilyenre vagynal. -
zodo
nagyúr
válasz
0xmilan #12907 üzenetére
Nem biztos hogy kiváló meg gaming de több mint jó, ennyiért parádés.
Savio Precision Control L 700x300x3mmAlsó gumiborítás jól tapad a laminált bútor lapon.
Varrott szegély minősége jó, kisebb esztétikai hibákat találni (ha nagyon bele akarunk kötni) mert van ahol kicsit lazább a varrás.
Felülete kemény, minta tökéletes.
Számomra fura érzés ez a borítás mert eddig csak sima felületű padjaim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest