- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
Amerigo57 #13092 üzenetére
CSGOban a Faze Clanból rain pont ilyennel tolta sok sok-sok évig.
Kurva jó player volt mindig, de rohadtul nem tudott soha konzisztens lenni.
Major előtt ő volt az, akit fixen mindenki le akart cserélni a csapatból.Leváltott egy G Pro Superlightra, a CSGO Majoron (ezek a legnagyobb versenyek a játékban) megnyerték az egészet a csapatával és ő let az egész torna MVPje
-
ribizly
veterán
-
4nick8
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #12497 üzenetére
SkyPAD? Rly?
Mindenesetre elég random lista;
A 6 mm-es QcK Heavy nem XXL (a deskpad verziója 4 mm-es), a Gigantusból meg csak az Elite 5 mm vastag, ami 455 x 455 mm-es, így az sem deskpad.
Egen, tehát van az MM350, amit én is mondtam, a CH-9413560 az egy MM350, de nem deskpad, MM510 nincs (MP510 van, de az SSD), csak MM500, az meg 3 mm-es. Plusz a dzsunkák.
Akkor mégsem voltam alultájékozott a dologban, mert deskpadról volt szó.
Sima L-esben ott a 6 mm-es PureTrak Talent, az meg köröket ver ezekre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #12485 üzenetére
A 3 mm-es vastagság eléggé sztenderd, de amit linkeltél, az is csak 4 mm-es, cserébe viszont lassú. demmer123-nak semmilyen kikötése nem volt a vastagságot illetően, csak lassabbat nem akart a HyperX-nél, egy Talent pedig jóval gyorsabb a QcK-nál. 20 dollárért az az óriási Talent konkrétan ajándék, amellett, hogy minőségi alternatíva (de igazából a PureTrak összes padja alá van árazva a piaci normákhoz képest, Isten tartsa meg a jó szokásukat).
Amúgy ha van 6 mm-es Talented, akkor tudod, hogy mennyire nem süppedős.
"Megszoktam az 5 - 6 mm vastag XXL-es egérpadokat."
Nem is nagyon láttam még ilyet. Mondhatnál egy párat a Gloriouson és a random dzsunkákon kívül., ami nincs túlárazva. Hirtelen csak a Corsair MM350 egyes iterációi jutnak az eszembe, de azok sem éppen olcsók.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #12431 üzenetére
Amúgy szerintem szigorúan felületre (és asztalon tapadásra) a Talent kicsit jobb, mint az Allsop (fú, mi ez a robaj?), de annak speciális csücske van a szüvemben, és mint tudjuk, a mintázata az asztalra hozza a hajnali harmat illatát, szóval a trónt maximum megosztja, de az nem valószínű, hogy valaha elhagyja.
Az meg, hogy nevetségesen olcsó (volt), csak hab a tortán; 390 x 330 x 4 mm-es, (igen-igen guszta kinézetű), elég fürge pad, aminek az élettartama valahol 5 és 10 év között van 15 dollárért?
Tartósságra viszont még nem volt szerencsém a Raindropnál masszívabb szövet döghöz. Remélem, a PureTrak azért a közelében lesz, bár a netes vélemények alapvetően bíztatók. Azt viszont sajnálom, hogy már nem hengerben (+grátisz matricával) árulják, hanem sima dobozban. Arra az első Everglide-ok tudtak csak ráígérni, mert azoknál a henger fémből volt, noha később ők is váltottak.
--------------------------------------------------------------------------------
(#12432) Zaied: "Annyiba amennyiért én adtam annyit megér."
Kétségtelenül. Real ár. Olyan real, hogy legszívesebben feleségül vennélek. Ha nemet váltanál és fiatalodnál legalább egy bő 10-est.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Amerigo57 #12419 üzenetére
Szia!
Ezt rendeltem meg. Ez mint ha kifejezetten egérhez volna való. Vagy nézzek másikat? Még lemondható.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #12372 üzenetére
Ez csodás.
1) Tudsz kézzel írni tollal anélkül, hogy 3 percen belül ne fájjon a kezed a görcs határán, és ne akarj billentyűzetre váltani? Mert én nem, az összes ízületem tropán van, de ezt már megbeszéltük. A régi sensemet már 50 grammossal sem tudom használni perceken belüli diszkomfort nélkül.
2) Melós/netes egérnek ott a Hati HT-M Stardust Purple, lőni meg már nem lesz mainem (ami jelenleg egy Hati HT-S Classic) 50 gramm fölött, csak alatt, minél többel, annál jobb, de már ezt is kitárgyaltuk, minimum egyszer.
3) Személyes preferenciák. Jóska erre esküszik, Béla arra, Kázmér meg amarra. Ez számtalanszor volt téma az egeres topikban.
4) De igazából a színe is túl élénk a PureTrakhoz.
"Mind 47 egerem 60 gramm fölötti"
Akkor csak a lényeg hiányzik a gyűjteményből.
"Dobáljam ki mind őket, vagy mit csináljak velük?"
Amit csak akarsz. Mondjuk falra sormintát.
-
ferni
őstag
válasz
Amerigo57 #12204 üzenetére
Igen, én is meg tudom rendelni a hivatalos oldalukról, de nem akarok annyit várni rá, épp azért írtam ide hátha.....
"Fehéret szerintem nem akarsz."
Félek a feketétől, Model O- egérnek 4 kicsi talpa van és egyszerűen nem működik normálisan a nem sima padjaimmal. Lehet az egértalp a hibás, de nem tudom lecserélni másra hirtelen.
MP510-zel se jó használni, meg van ez a Hamám is, annak se ilyen cloth a felülete és nem jó velük, már az érzés se, ahogy használom rajtuk.
Fehér AC+nak simább a felülete, mint a feketének, jobban olyan, mint egy cloth, azért érdekelne az is.
Működik most a Zowie GSR padommal a dolog, de nem bízok ebben a padban, azért akarok valami ellenállóbat a pára ellen, túl sok volt ezzel a rossz tapasztalatom, még ha nem is tudok a 4 kicsi talp miatt ebbe annyira belesüllyedni, ha olyan a helyzet, mint a 2 nagy talpas FK2-vel. Állandóság kell az egérpadtól, ez meg rohadtul nem adja meg hosszú távon.
Engem a teljesítmény érdekel, nem érdekel, ha a fehér koszolódik, Model O- egeren is első dolgom volt kikapcsolni az RGB-t
-
scott_free
senior tag
válasz
Amerigo57 #12171 üzenetére
Sajnos a 27cm már nem fér el. (26 a max. szélesség, mert egy kihúzható billentyűzettartón van - emiatt a mouse bungee-k sem megoldások, mert nem férnek be)
Az a Goliathus jó lehet, ha majd újra normális áron lehet kapni.
Az a varrott szél nem nyomja a kezet amúgy?
A Kodiak egérpadok milyenek? (méretben a medium megfelelő lenne) -
4nick8
őstag
válasz
Amerigo57 #12091 üzenetére
Állítólag most az Odin Infinity Hybrid Pad a nagyon menő. Van is belőle XXL-es méret.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #12050 üzenetére
Csak SteelSeries és Corsair (a Razer nem olyan mély/magas, de széltében passzol). Bár az tény, hogy nem kétezerért (mondjuk okkal).
Jó, netezni elmennek a dzsunkák is, csak meh.
-----------------------------------------------------------------------
#12051 ferni: Az asztalnál jobb, való igaz. De annál egy A/4-es, A/3-as, A/akárhányas műszaki rajzlap is jobb.
-
korpicschess
veterán
-
bepken
veterán
válasz
Amerigo57 #11978 üzenetére
igen ezt a konkrét terméket én is néztem a napokban. de a topicot olvasgatva már a megvásárlásának gondolatától is elszégyeltem magamat, megmondom őszintén
viszont akkor lehet, hogy ezzel kezdem az ismerkedésemet az egérpadokkal. ha úgy érezném nem jó, már akkor is lesz egy kiindulópont - gondolom én.
mondom ezt tényleg úgy, hogy sosem használtam egérpadot. fogalmam sincs, milyen méret, felület, stb fog nálam működni. plusz, ahogy azt már máshol is említették, a jelenlegi egerem lehet, nem is fogja díjazni az egész egérpad témát (lézeres), így nagyot nem bukok legalább vele. kösz a tippet!
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #11748 üzenetére
Na, megint előkerült egy hely, ahol rövid ideig van pár darab? Jó ár, simánlazán éri. El is gondolkodtam rajta, hogy a kettő meglévő mellé elvinném még ezeket is.
Illetve majd egy Razer Pro Glide-ot szándékozok venni a nem túl távoli jövőben. Igen-igen guszta, ki akarom próbálni, és szerencsére ennél sem szállt el a készítők agya, mert 12 EUR az ára.
-
Zaied
addikt
válasz
Amerigo57 #11724 üzenetére
Megjött a pad:
A doboz ugyan olyan kicsi sajnos. Gondolom friss gyártás, nincs régóta a a dobozban, ezért most ez nem volt egy nagy probléma, délutánra ki is lapult. Rettentően büdös egyenlőre még.
A felülete nagyon kellemes, ilyen szempontból szerintem ez a legjobb Xtrfy pad. Kerámiatalpas egérrel próbáltam, nagyon halkan és gyorsan siklik rajta. Az alja nem a szokásos "recés" gumi, hanem valami hideg hab és gumi keveréke lehet inkább, sima felülete. Talán emiatt ha nem volt rajta a kezem, könnyű volt ellökni a helyéről a padot. Használat közben viszont nem csúszott meg egyáltalán. Szerintem egyértelműen érezhető a javulás. A grafikákra meg a művészetre szerintem általánosságban igaz ez a dolog, hogy hát ezt bárki meg tudja csinálni, de mégse neked jutott eszedbe bármilyen egyszerű is
Szerintem a kékre még rárepülök valamikor, szerintem kicsit drága, de különleges is. -
4nick8
őstag
válasz
Amerigo57 #11724 üzenetére
Szerintem nem.
https://www.facebook.com/Xtrfy/photos/a.752624328110689/3335420129831083
https://kimberkhuizen.com/Ez modern művészet. Nem kell mindenkinek tessen. Nekem teccik.
Végre valami új valami friss. Elég a full fekete egérpadokból.
Akinek fogékony az ilyenre biztos értékeli.
-
válasz
Amerigo57 #11683 üzenetére
Köszi! Ebből egy M-est meg is rendeltem. Kb 800 Ft lesz össz-vissz. Ha nem is jó, ennyit még akkor is megéri megkockáztatni.
Itt jegyezném meg, hogy amilyen jó tapasztalataim vannak az A4 Tech X7 gaming egérpadokkal, annyira negatív élményeim vannak a Bloody sorozatukkal.
A Bloody, piros szélű egérpad tényleg nem ér meg egy forintot sem. A textil rész még so-so, de az alja hiába tűnik gumírozottnak, attól függetlenül elcsúszik az asztalon. A probléma, hogy nem olyan gumit használtak, mint a Qck és X7 padokban, ami tömör és rugalmas, hanem olyat, mint a fitnesz matracokban lévő "hab". Érzésre is kellemetlen és a hátránya, hogy meg tud törni. Az első használattal már törésvonal keletkezik benne, amin ugrik az egér. 2-3 hónap után sem tudott kisimulni, még mindig púposodik a közepe (pedig pakoltam rá könyveket, karton vizet, mindent) és úgy tűnik, hogy nem is fog kisimulni. Ezt a példányt messziről kerülném, ez tényleg nem éri meg a spórolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest