- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hibavissza #15316 üzenetére
Na, azért mert a linkelt kép nem túl pénzes weeb overdose, még nem muszáj ignoranciát mímelni. A nyúl ürege egy "picit" mélyebb, mint a mai tizenévesek mainstreamje.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
hibavissza #15296 üzenetére
Azért is érezheted különbözőnek a sebességet/mozgást, mert más a kurzor és hardveres rásegítés unix/linux alapokon. Nekem ez volt a gond mikor hármas bootoltam linuxot, windowst meg hackintosht. Miután egysegesítettem mindenhol nem kattoltam félre utána.
Részben áldás és átok is, hogy kb. az első percben észrevettem pár pixel okozta "hibát, differenciát". -
válasz
hibavissza #15294 üzenetére
Mac-en gondolom bluetooth-al használod. Mivel az csak 125hz-n üzemel így az precíz munkára sose lesz sajnos alkalmas. 2.4g vagy kábel lesz csak jó és mondjuk 500Hz, úgy szépen lehet dolgozni. Csak Mac-hez kell usb-a usb-c átalakító hogy bedugható legyen a dongle v kábel.
-
válasz
hibavissza #15292 üzenetére
Nem annyira nylon? lol "CORDURA is nylon-based fabric"
Sokkal nem lehetne nylonosabb és jó csúszós is, pont amilyet nem szerettél volna. Stabil. (mondjuk lehet jobban jártál vele mint a filc paddal, de azért grafikázásra 100x jobb megoldások léteznek, ez inkább gyors fps játékokhoz jó azoknak akik magabiztosan céloznak már...)
Ettől eltekintve az 1 jó és tartós pad azoknak akik szeretik a sebességet, tartósságot és nem bánják hogy "kissé" durvább azért a felülete mint egy sima szövetpadnak.
Have fun with it! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hibavissza #15269 üzenetére
"Fiamnak van. Körben világít, fekete szivacs alapon csúszós nylon."
A kövérrel szedett tulajdonság már predesztinálja, hogy junk, ne ez legyen a kiindulási alap.
Vegyél egy ilyet, oszt jó napot. Most csak Light Grey van raktáron, de nem vészes az ára, és gyorsan szállítanak. Jár hozzá egy poháralátét is. Itt van kettő, csak Alice és 65 százalékos méretekben, szóval csak a billencs alá, de próbáltam egérpadként is. Amire neked kell, szerintem jó lesz, és kimeríti a filces dolgot.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
hibavissza #15263 üzenetére
Sajnos igen, többet nem fogok.
Ahogy írták, cordura megoldás lehet neked. Könnyű tisztítani és nagyon tartós, érzetre viszont nem annyira kellemes mint egyéb egérpadok. Sőt, még egy sima random paddal is jobban jársz mint filc vagy bútorlappal. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
hibavissza #15270 üzenetére
akkor döntsd el mi a fontosabb, az esztétika vagy a praktikum. szarabb lesz a filc, mind használatban, mint tartósságban/tisztaságban, az tuti.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hibavissza #15266 üzenetére
a bolyhos filc sokkal jobban gyűjti a piszkot mint egy sima szövetpad, és nem is tisztítható.
egy fasza szövetpadot elég pár havonta langyos vízzel megmosni és kész.
sztem túlpörgöd a dolgot.
szerk: ha deskpad kell akkor Endgame Gear MPC-890. cordura, vagyis nagyon strapabíró és könnyen tisztítható.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hibavissza #15266 üzenetére
Nem tudom. Van 23 egérpadom, meg volt is a múltban még "néhány", de nylon még sosem. Mindenesetre a filc bleh, a gyapjú pedig egyenesen szörnyű.
Mi az a "gamer" alátét?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hibavissza #15261 üzenetére
Azt alapból feltételezzük, hogy high-end komponensekből építkező egeret nem az ebek hányadán toládozunk.
"Filc egéralátétet használtál már?"
Az nem precíz lesz, hanem nyögvenyelősen tetű lassú. Egy egyszerű, jó minőségű kontroll pad a legbiztonságosabb választás. Pl. tőle egy SOFT vagy XSOFT Zero. Szerintem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hibavissza #15259 üzenetére
érdemes lehet esetleg kipróbálnod egy Cordura padot. endgame gear MPC széria pl.
sztem a filc sokkal rosszabb strapabíróság és tisztíthatóság szempontjából - plusz én a felületét se szeretem.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
hibavissza #15261 üzenetére
Íróasztalon nem csoda, hogy ugrál/kihagy a szenzor. Precíz egérmozgást gyakorlással, használattal tudsz elérni. Normális egérpad amit karban tartasz lesz a nyerő ez esetben.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hibavissza #15259 üzenetére
A precizitás a kézben van, a szenzor közvetíti, a talpak segítik (személyes preferenciától függően gyorsabb vagy lassabb csúszási faktorral). Aztán jön a pad, ami a talpakkal kombinálva ér el egy bizonyos hatást, ami megint csak a személyi preferenciához igazodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest