- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
WolfheartGR #5110 üzenetére
Köszi, szerintem is jó lesz...
Ha nekiállok jobban utánanézni akkor biztos hogy csak elbizonytalanodok, és előbb vagy utóbb visszatérek az eredeti választáshoz...
Szóval akkor ez lesz: RAZER Fragged Goliathus Standard Speed
-
.LnB
titán
válasz
WolfheartGR #5041 üzenetére
Jajj bocsi
-
Djsaba
senior tag
válasz
WolfheartGR #5017 üzenetére
Egyszóval, meg kell szokni a dolgot
800cpi-n használom, már évek óta annyin játszom, lejjebb nem szeretném venni, mert az már elég csiga
De észrevettem, hogy fél centi körül a levegőben is érzékeli a mozgatást, szóval lehet hogy az a ludas. De gondolom majd idővel skillesedek optikai egérrel is .
-
gordonfreemN
addikt
válasz
WolfheartGR #4988 üzenetére
A QPAD gate01 mérete vagy az alatt minimálisan néhány cm veszteség belefér, 5k alatt mindenképp
-
nyunyu
félisten
válasz
WolfheartGR #4967 üzenetére
Megkostolta volna a dr. Martenst?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4967 üzenetére
De én nem te vagyok szerencsére...
-
tomi1031
tag
válasz
WolfheartGR #4955 üzenetére
Köszönöm
-
tipuka
addikt
válasz
WolfheartGR #4947 üzenetére
A mintás és jók ezekből a Qck-kból?
vagy csak az "origi" fekete? mert menet közben kiderült, h innen lesz rendelve valamelyik kiválaszott
-
nyunyu
félisten
válasz
WolfheartGR #4935 üzenetére
Műanyagpadon használattól függ ugyan, de jóval előbb kopik a glide.
Savmart uveges probalkozasom fel ora alatt jobban koptatta a HGt, mint a tudodmilyen muanyag padom 3 ev alatt.
Meg mindig ugyanaz a tappancs van az egeremen.
-
Orlin
addikt
válasz
WolfheartGR #4935 üzenetére
Köszönöm!
-
Orlin
addikt
válasz
WolfheartGR #4933 üzenetére
Nem gondolod ha találtam volna választ a konkrét problémámra akkor nem kérdeztem volna?
... -
kristof123
őstag
válasz
WolfheartGR #4898 üzenetére
Igen az a "csöppség" van. ((:
-
kristof123
őstag
válasz
WolfheartGR #4874 üzenetére
A fejes tényleg nagyon jó. Zenére, játékra egyaránt. Egy hátránya van, recseg-ropog, de ez az "előnye" miatt van (engem mondjuk nem zavar, mindig zenét hallgatok...). Műanyag miatt könnyű és olyan érzést kelt mintha nem is lenne a fejeden.
A billről akkor nyilatkoznék, ha lesz O-ring a gombokon.
A csuklószorító azért sem jó 5let, mert akkor az egész alkaromra kéne. Kipróbálok azért egy csúszósabbat hátha beválik. -
kristof123
őstag
válasz
WolfheartGR #4857 üzenetére
Szerinted 40 cm-en okoz majd valami problémát?
-
kristof123
őstag
válasz
WolfheartGR #4855 üzenetére
Ez biztató, Én is ilyen "terítőre" szeretnék beruházni ugyan ezzel az egérrel. Neked játékban hány cm egy 180?
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR #4844 üzenetére
Tényleg, a DPI/CPI értéket mivel kell nézni? Próbáltam egy progit, de 200-at írt a 400-as egeremre..
(#4846) Ha nő is lenne alatta, nagyobb domborulatok is lennének
-
NY124
tag
válasz
WolfheartGR #4844 üzenetére
Ránézésre még annyira nem is gáz, de az a hullám mitől került bele?
EDIT:
Nem rád gondoltam, hanem 1-2 illetőre akik betévednek a topikba. Az a dpi-s komment is az egyik. Senki ne vegye magára. -
NY124
tag
válasz
WolfheartGR #4841 üzenetére
Visszakeresve nem találtam meg a képeket, viszont 1-2 érdekes kommentet igen xDDDDDDDDD.
Mikor írtad a azt a képes hozzászólást? :3(#4842): Jézusom O_O remélem nekem nem így fog kinézni a QcK-m 1 év után... nagyon féltem szegényt
-
-
XenHai
senior tag
válasz
WolfheartGR #4832 üzenetére
Corepad C1 Medium? Anyagra ugyan az ? Hurcolni kéne laptop mellé.
-
válasz
WolfheartGR #4778 üzenetére
Dehogy koszos, itt van mellettem a régi agyon kopott műanyag amin még mindig jól megy. Win alap ma húztam újra.
-
Imurai
tag
válasz
WolfheartGR #4757 üzenetére
Nem volna szívem tönkretenni (a használhatatlanságig használni) a gai érdekében. Marad a szigszalag, így jól jár a pad is és én is
A felülete mindenesetre bejön. Ha majd elkopik, veszek vmi keményet.
-
whYz
őstag
válasz
WolfheartGR #4732 üzenetére
Lehet, hogy jobb a kialakitasban, de en megegyszer nem veszek microsoft egeret, illetve a 400 cpi lehet neked eleg, de mivel grafikus munkakat csinalok, ezert a 1600 a minimum. Nem valoszinu, hogy ilyen kriteriumok mellett 3k-nal olcsobb egeret tud ajanlani valaki is.
Most talaltam 1300 huf-ert uj qpad ct large-ot. Ez vajon megeri? Csak az a baj, hogy MoH kep van rajta
-
fLeSs
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4727 üzenetére
OK, ha eszembejut majd.
EZ még mindig nem simult ki teljesen, pedig éjszakára raktam rá súlyokat.Ez most azt jelenti, hogy ilyen marad?
-
aerosmith
őstag
válasz
WolfheartGR #4714 üzenetére
Köszi az infót utánanézek a Taitók kopásának. CMről mindenki ezt az egy hozzászólást linkeli, egy beírás azonban nem tűnik túl megggyőzőnek.
A listáról azért nem tudok választani, mert a felsoroltak 80%-a szélesebb 350mm-nél ergo nehézkesen vagy sehogy se férne el az asztalomon, a maradék 10% lényegesen drágább mint 5000Ft a másik 10% meg nem kapható.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
WolfheartGR #4711 üzenetére
Köszi, akkor az advanced kiesett, vagy a sima fightmat lesz, vagy ha elborul az gyam, akkor a sharkoon.
Kintről nem szeretek rendelni, használtan egeret inkább nem vennék, szóval marad a mostani, baja igazából nincs. A kezemet kéne levágni, és akkor nem izzadna.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
WolfheartGR #4709 üzenetére
Kibasznám én az egeret és venném drágábban is, de sehol sincs ingyen pénz, és erre futotta.
Az első hsz-t mindig elolvasom, csak mivel bizonyos helyről venném ott nem nagyon lehet sok fajtát kapni.Egyébként az advanced az full műanyag, vagy a felülete az más, értem ez alatt, hogy valami szövet, vagy bármi van azért rajta?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4699 üzenetére
Egérpadot nem ajánl senki? Mindenki Qck+-t használ?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4699 üzenetére
Köszi.
Blackem van, uninstalláltam a synapsot, installáltam ezt a drivert. Most beállítottam úgy hogy jónak tűnik, majd kicsit később kipróbálom játék alatt.
De most a Mouse Pointer Movement program szerint a Pointer Movement gyorsítva van.Milyen pad felé terelgetnél?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4697 üzenetére
Ez a pad igazából tetszik, szóval nincs bajom a vastagságával és a méretével sem, én nem huzogatom az egeret olyan nagy területen, eleve csak csuklóból használom. Rudinak is tetszett!
Deathadderem van, és a synapse van felrakva, de akkor mit tegyek fel helyette?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4691 üzenetére
Van csukloszoritom, csak olyan 'ize' lenne azt hoedani gepezeshez...
Meg az a borsocsontomig nem er el, ha ugy tekerem fel, akkor meg kenyelmetlen lesz szerintem, nem fog a csuklom hajlani rendesen...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
WolfheartGR #4688 üzenetére
Jatek kozben OK, de kb heti 3-4 ora van csak, nagyon max... netezes se tobb napi 4h-tol
De pont eleg ido, h fajjak...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
WolfheartGR #4675 üzenetére
Köszi
-
válasz
WolfheartGR #4657 üzenetére
Pick Pack pont ftw.
-
rayoliviero
veterán
válasz
WolfheartGR #4655 üzenetére
Csak olyan tipusok nincsenek a debreceni boltban. En nem pesti vagyok, itt nincs valasztek sajnos...
-
nyunyu
félisten
válasz
WolfheartGR #4642 üzenetére
Erdekes, en ~3 eves padomon osszesen egy karc van, nem tudom, hogyan/mivel sikerult elsore osszekaristolnod.
Pl. kormodet nyugodtan huzogathatod rajta, nem vagja meg a padot.Meret meg relativ, en a 32x26 centi alig felet-ketharmadat hasznalom, annyira high beallitassal hasznalom az 1000dpis MX Revot.
Francnak van kedve kilometereket tologatni a nehez egeret. -
válasz
WolfheartGR #4642 üzenetére
Nos, igen, néha a nők nagyon rendetlenek tudnak lenni.
-
Bsony
tag
válasz
WolfheartGR #4582 üzenetére
Az első HSZ-t én is láttam ám. Csak gondoltam, mint ahogy más topic-okban van itt is valami éppen jó áron lévő, jó cucc.
Akkor veszek qck XL-t.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
WolfheartGR #4548 üzenetére
Ügyesen elkövettem a kezdők hibáját, kösz :-)
-
SzlobiG
félisten
válasz
WolfheartGR #4542 üzenetére
Végül is így is jó belőttem 3000-es DPI-re azt windowsba lehúztam a közepére 1000Hz-el.
Most olvastam el az első hsz-t, de ahogy gondoltam előtte is a SteelSeries fog kelleni nekem szövet verzióba.
Köszi a helpet mindenkinek.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WolfheartGR #4538 üzenetére
Igen változik is a DPI-vel a mutató sebessége. Akkor csak én hiányolom külön a mutató sebesség állítását?
-
xLt`
tag
válasz
WolfheartGR #4481 üzenetére
Igen g400at akartam írni, már nem tudtam szerkeszteni.
Qck plusom volt már. Ez a Qck mass miben más?
Teflontalpat vegyek? Hyperglade van rajta. -
K_Gabor
tag
válasz
WolfheartGR #4434 üzenetére
Nekem sajna időm nem volt.Azt lehet tudni,hogy egyáltalán mi ez pontosan?
Kéne fabrikáljak egy kb 90*80cm-es valamit és ez eléggé megtetszett.
Ha más nem tud benne segíteni,a következő 1-2-3 napban szerintem utána nézek,csak jó lenne tudni mit is kell keresni -
K_Gabor
tag
válasz
WolfheartGR #4423 üzenetére
Hol lehet ehhez olyan gumilapot vagy mi az/borítást beszerezni?
-
Willie
őstag
válasz
WolfheartGR #4427 üzenetére
Okés, köszi.
-
jilian
addikt
válasz
WolfheartGR #4423 üzenetére
Ezek nagyon disznók!
..ha kinövöm a Heavy Pro-t , egy ilyenem lesz, az tuti! -
válasz
WolfheartGR #4421 üzenetére
Most vacilálok, hogy Corepad C1 vagy Artisan Hien Soft legyen a goliathus-ok helyett. Annyi biztos, hogy a Puretrak Talent-től nem válok meg.
Sajna nem Móvár fele járok, hanem Kapuvárnak. Igaz nincs túl messze, de megmondom őszintén talán 3x ha voltam ott, akkor is csak a kórházig mentem el.
Az Abyssus egyébként most használatban van? -
válasz
WolfheartGR #4419 üzenetére
Sebességbeli különbség van? (remélem lassabb kicsit a goliathusnál)
Lehet hogy beszerzek egy large-ot belőle, a két goliathusomat meg eladom.Honnan rendelted?
-
válasz
WolfheartGR #4417 üzenetére
Kíváncsian várom az összehasonlítást
-
deadelon
aktív tag
válasz
WolfheartGR #4413 üzenetére
rendben elmesélem.hol volt hol nem volt.egyszer csak úgy döntöttem veszek egy új padot a roccat taitó helyett.mit ad isten első utam a jelen topik első hozzászólásához vezetett.wáú,az első szövetpad már csak a neve alapján levett a lábamról,mondom nekem ez kell.keresem nem találom sehol,sebaj legyen a második azt se.basszus ,kezdtem ingerült lenni mondom legyen a 3 ik.tököm bököm az sincs.pont anyáznám a topiknyitót mikor rákerestem a 4 ikre.és mi történt ??nem fogod kitalálni.már éppen a kardomba akartam dőlni,mikor orrom alá fingott a macskánk.ekkor magamhoz tértem és úgy döntöttem marad a taitó.de ha mégis cserére adnám a fejem inkább megkérdezek egy hajléktalant az utcán lehet jobb ötletekkel szolgál mint itt az 1 hsz.ennyi volt ez a kis romantikus történet .szolgáljon ez tanulságul mindazoknak akik az itteni ajánlások alapján szeretnének vásárolni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR #4038 üzenetére
Némileg lassabb, mint egy Goliathus. Picit talán kényelmesebb is, mivel vastagabb.
Igen, jó dolog a QPAD. Új korában álom, később is korrekt, bár az idő teltével eléggé érezhető a felület lassulása. Mostanra már az Allsop-om és a Mantis-om is gyorsabb (főleg a magasabb sensi-vel történő finommozgások esetében érezhető), mint a Gate01. Viszont ha ezt vesszük alapul, low-abb sens-re jobb lehet bejáratva.
Mindentől függetlenül egy QPAD az egy QPAD, és jó választás marad - de van egy kis "életérzés"-dolog is benne.
-
stefyY
őstag
válasz
WolfheartGR #4014 üzenetére
Sima QCK nincs.
-
iphoneresell
tag
válasz
WolfheartGR #4006 üzenetére
Hát nem faterék vették nekem.
Én tudom mivel használtam.. mindenki máshogy látja.. -
iphoneresell
tag
válasz
WolfheartGR #3999 üzenetére
Mert hogy?
Nekem van egy Razer ilyen 2 oldalas..
Lényegében annyi az értelme.. 6000dpi-t 8000-re huz fel -
iamthesonar
aktív tag
válasz
WolfheartGR #3991 üzenetére
ez mekkora pad mert ha van akkora mint egy everglade titan rendelem is ez nagyon bejon!!!!
sonar zold vigor
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR #3925 üzenetére
Persze. Nagyon jó pad, bár azt vettem észre, hogy lassabb az Allsop-nál és valamicskével a Mantis Speed-nél is. Érdekes az is, hogy ugyanolyan vastag, mint ezek, de valahogy jóval könnyebb náluk.
Érdekes dolog ez a Hybratek™ felület - átmenet a műanyag és a szövet között. Ebből kifolyólag némileg keményebb és sérülékenyebb is kicsit, mint a szövet / Fibertek™, de egyesíti a két típus előnyeit.
Az alja fogja rendesen az asztalt, használat alatt nem csúszkál (ez a 4mm-es; úgy hallottam, hogy a 1,5 mm-es verzió igen - nyílván a súlynak van ehhez köze).Az álompad igazából a QPAD Gate01 felület, Allsop Raindrop minta <3, Razer Mantis méret és 6mm vastagság lenne.
-
SzekTa
csendes tag
válasz
WolfheartGR #3774 üzenetére
Azért egérpadot venni, hogy a billentyűzetet rajta tartsd... hát te tudod
Az effektív felülete nem nagyobb, mint az alphának sztem, de hogy baromi jól néz ki, azt aláírom
Amúgy Joker külön plusz pont ;D -
SzekTa
csendes tag
válasz
WolfheartGR #3769 üzenetére
http://img819.imageshack.us/img819/9485/img20110109224136.jpg
jééé, ezt nem is ismertem. De őszintén, ez már minek? :'DD -
DerDer
tag
válasz
WolfheartGR #1601 üzenetére
azt hogy miért karcolja és hogy mit ajánlotok g5 vagy mx518 valamint hogy mit alá.
Qpadből te melyiket használod? -
mindfreak
őstag
válasz
WolfheartGR #1429 üzenetére
A Steelpad 5L elég nagy és elvileg lézeres egerekhez tervezték. Persze az optikai tökéltesen megy vele, az nem olyan válogatós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest