- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
Intelligencs #927 üzenetére
A hűtő tipusát írd ide, vagy nézd meg a gyártó honlapján,hogy mit tud! Valami réz hűtőt tegyél rá! Azzal tuti,hogy nem lesz gond!
-
Manitou
veterán
válasz
Intelligencs #924 üzenetére
Én Tbred magosat vennék bele. Palomínó( a régebbi, első XP-k) is mehetnek bele, ha nagyon olcsón tudsz venni hozzá, de azt tudni kell, hogy a palominó magosak sokkal jobban melegszenek, és alig tuningolhatóak a Tbred (B-s) magosakhoz képest. Amúgy Bartont is bele lehet rakni, csak alacsonyabb órajelen fog menni, vagyis szorzó marad, de az FSB 166 helyett 133 lesz, illetve ha nem szorzózáras bartont rak bele az ember akkor szorzó növeléssel még akár a gyári órajelnél is több kihozható a Bartonból. De ha nem akarsz sok macerát akkor vegyél bele egy Tbred 2400+ ( ebből csak B-s, azaz jó van). És ezt még egy kicsit húzni is lehet majd benne 133-ról 150-re szinte 100% hogy menni fog, illetve 147-nek mindenképpen mennie, kell, de lehet feszt is adni kell már. Nekem alapfeszen ment a 2100+(1733MHz)procim 2600+(2100MHz)14X150-en ECSK7S5A-ban, a szorzóállítást lábdrótozással állítottam át, ellentétben a PRO változatú alaplapokkal, amikben már lehet biosból is ha jól tudom.
A csúcsom AZ ECSK7S5A-val 2283MHz volt fesz emeléssel., amit szintén drótozással oldottam meg
[Szerkesztve] -
hm
aktív tag
válasz
Intelligencs #921 üzenetére
Esetleg valami Applebred Duron. (1400-ast nem találni, 1600-as használt piac, 1800-as még talán a boltokban is akad.) Viszont valóban figyelj arra, hogy ne Barton legyen, illetve 133 MHz-es fsb-n járjon a proci.
-
zso73
veterán
válasz
Intelligencs #921 üzenetére
2600+ a vége a lapnak! De csak 266-os /133MHz/ XP mehet bele!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest