- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
MarioAna #3196 üzenetére
Akkor nem árt néha kicsit pihentetni a szemedet.
pigatt:
Épp emiatt szenvedtem én is a legtöbbet, elég sok időt rászántam vmi működő megoldás keresésére, de sajnos még csak 3rd party progival sem sikerült 100hzre tornászi. HA esetleg te találsz vmi megoldást plz linkeld be majd ide is!
-
bolcsodal
addikt
válasz
MarioAna #3186 üzenetére
Nem lesz baja, de érdemes kipróbálnod, hogy milyen frissítési frekvenciát tudsz kicsikarni belőle 1600x1200-ban. Gyanítom, hogy nem sokat. Namármost ez nem a monitornak, hanem a szemednek fog sokat ártani.
Ha mindenképpen nagy felbontáson+értékelhető frissítési frekin akarod használni, akkor próbáld ki 1280x960-as felbontáson.
Egyébként kötve hiszem, hogy 1280x1024 lenne az ajánlott felbontás, mivel az 5:4-es képarányú. A CRT monitork pedik 4:3-as képaránnyal rendelkeznek.
Szerk:
Utánaszámoltam, és 111KHz-es monitornak megfelelően bírni fogja a 85Hz-et 1600x1200-ban. Már csak a képélességgel kell megküzdened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest