- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
radi8tor #3941 üzenetére
Köszike, én is így gondoltam, csak mert nem foglalkoztam eddig a témával, jobbnak láttam kérdezni.
Akkor megyek egy szériával feljebb; 6770-es már úgy néz ki, ahogy kellene.Viszont még egy kérdés a teljesítményhez:
eredetileg egy ilyet szerettem volna szimplában venni, de randán felment az ára, ezért gondolnék két olcsó (max. 100 eur), de gddr5-ös kártyára (viszont 128bites busszal, különben sem a pénztárcám, sem a tápom nem bírja). Ez így összehasonlítható teljesítményt hozna, vagy felejtős..?
-
Hali, semmi gőzöm a CF-ről:
ez a kártya köthető crossfire-be? Csak mert nem látom rajta hová lehetne a bridge-et pakolni, a hirdetésben meg az állítják lehet. A Sapphire oldalon meg nem állítanak semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest