- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
atomeec
senior tag
válasz
brady28 #5446 üzenetére
Nem mértem eddig, de nem aggódom, 450-es táppal ment 1 darab pár hónapja, 130-valhány watt asszem a fogyasztása, de ha nagyon fontos, utánajárok neked. Ha nem bírja, akkor úgyis lekapcsol. De max 3 kártyával lehetne, agyonhajtva...De nekem ugye gyári tunigolt mind a kettő (870MHz mag órajel) tehát már többet eszik a gyárinál.
-
atomeec
senior tag
válasz
brady28 #5444 üzenetére
Nos nekem csak pici hozzászólni valóm van, amit biztosan tudok mondani. Látványos Crysis 2 Ultra full HD-ben. Egy kártyával jóval alacsonyabb fps volt, számomra élvezhetetlen (folyt az egész vagy nem is tudom hogy lehetne jellemezni), mikor meglett a második kártya már tökéletesen ment. F1 tudtommal nem támogatja alapból a CF-et (azt olvastam, hogy a skálázás nem túl jó, ezért inkább nem erőltették), de RadeonPro-val megy és látszik is a különbség.
Mikro-akadásnak fordítanám, azt olvastam, hogy alacsony FPS-nél látható (30 alatt), mert a két kártya ugye felváltva rendereli a képet és akkor néha nem megfelelő ritmusban produkálják...Eh bocs a megfogalmazásért, majd kijavítanak
Tehát ha valami jól megy, akkor nem kéne tapasztalnod (én se tapasztaltam eddig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest