- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
Nem hiszem, hogy Canon-ra működne az ingyenes verzió. Nem fogja megenni a raw fájlokat és abban sem vagyok biztos hogy a kommunikáció működni fog a camerával. Az sem biztos, hogy az ingyenes butított verzióban ez a funkció benne van. De ha van ilyen kábeled, akkor letölteni és kipróbálni nem kerül semmibe. Azt nem tudom, mi van ha jpeg-t küldenél át. De a sarkalatos kérdés sztem a kommunikáció a kamerával.
-
mikrofon
veterán
Gondolom ez olyan ...marketing. Az arcodba tolják, amennyire csak tudják, hogy próbáld ki, használd a 30 napos ingyenes próbaváltozatot, hátha megtetszik.... Mert a jóhoz hamar hozzászokik az ember... és ha van rá keret meg is veszi....
Emiatt lehet hogy úgy lesz, hogy harminc nap után kell eldöntened, hogy veszel licenc-et a pro hoz, vagy használod az ingyenest... de ez csak tipp, viszont jó lesz, ha majd leírod, hogy más is tudja, hogyan is működik....
-
mikrofon
veterán
Közben megnéztem a linkelt letöltési oldalt is. Ott arra kell figyelni, hogy az oldal tetején lévő kék színű letöltési gomb a 30 napos teljes demó szoftvert tölti le. Kb. Az oldal közepén található az expressz letöltési gombja:
Capture One Express Sony DOWNLOAD (ezen a linken már csak az express letöltési lehetősége van Windows vagy MAC rendszerhez)
Capture One Express Sony is a complimentary image editor for supported Sony cameras, and includes the essential editing and sharing features found in Capture One Pro Sony.
-Full control of your photo editing
-Easy photo organization
-Simple, high quality image sharing
-Support for 70+ Sony cameras
-Free to use -
mikrofon
veterán
Szia,
Az elsőre én nehezebben tudok válaszolni mert a pro-t használom. De emlékeim szerint a legelején amikor elinítod a programot, megkérdezi higy melyik változatot szeretnéd indítani és ott ki tudod választani a Sony expres free változatot.
A kép fájlt nem mennyitni kell hanem importálni először a toolbar első ikonjával.
Ha ez megvan akkor a tool tabs első ikonjára kattintva alatta megjelennek importálási dátum szerint az importált képeid.Itt megtalálod a katalógus létrehozásához a leírását
Itt pedig van egy egy órás oktató videó is ehhez a témához [Catalogs and Sessions | Webinar | Capture One 12]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged