Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát ez nagyon érdekes, mert ha én belépek a weboldalra és megnézem az upgrade lehetőségeimet, ott az oldal alján még most is azt írja , hogy jár upgrade-hoz is az 1éves smugmug előfizetés:
Get a FREE 12-month SmugMug plan
For a limited time, get a free 12-month select SmugMug plan when you upgrade your Capture One. -
CaptureOne oldala szerint az upgrade -hez is jár a 12 hónapos SmugMug előfizetés.
Egy baj van csak vele, hogy csak új SmugMug felhasználó veheti igénybeNekem már van SmugMug előfizetésem, így nem vehetem igénybe. Ha én is igénybe vehetném (meglévő előfizetés +12hónappal kitolódna) akkor már upgrade-eltem volna, de még inkább várok (kibírom-e a következő verzióig még a 12-essel
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Update 08.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest